| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
atiwrc #15940 "- Palya kamerak."
Ez legyen már alap, ne a jó minőséghez tartozzon! Aki ennyit nem képes megcsinálni az ne is adjon ki pályát! Se rf2-re se másra. Rf2-nél talán mondjuk nem találkoztam olyannal hogy valamilyen cam ne lett volna lerakva.
Napi dühöngésem :D :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Épp AC-hoz akartam megnézni az egyik rally prológ szerű szakaszt, ahol elég lenne egy darab kamera, nagy zoomal ellátni és kész, de arra sem képesek. A pálya fölé kellene mozgatni azt a rohadt kamerát, nem inkább mutatja 10km távolságról a szakaszt. Dicsérik páran a simtraxx-os szakaszokat de szerintem engedélyük sincs a konvertálásra, az összes szaggat nagyon nálam, pedig van más pálya is ami akad kicsit de nem játszhatatlanul(, optimalizálásról nem igen hallotak a készítők), és akkor még egy ilyen egyszerű szakaszra sem képesek lerakni 1 darab kamerát. Ja arról nem is beszélve hogy át lehet menni a fák törzsén. Engem kb páros lábbal lógatnának fel az rbr-el játszók ha ilyet adnék ki a kezem közül.
Az már csak hab a tortán, hogy ki akartam próbálni az ollé sasa pályázatra készített dekorom, de a fabiát wrc4 vagy valami másból rakták át a modelt, az orra túl kerek sajnos, tehát rondább mint az RBR-ben lévő, kamerák nincsenek bepozícionálva, úgy csattog mint egy octavia wrc. A kocsi neve rallyworld a dds neve meg assettogarage, így nem is tudni hogy kit szidjak a convert miatt..... kezd már GTA szintű (számomra hányingert keltő) "magasságokba" emelkedni a modolás.... (Azért van kivétel is, az AC-s Leon és kis 205 hangra, fizikára meg az egyéb körítésekből is 5-ösre vizsgázot...)
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.05.13. 15:17:09