| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Betyarkoro #15590 Az anomáliák szerencsére már dokumentált hibák. Remélem hamar megcsinálják őket.
Azt írták anno hogy ilyen HTML menü lesz mint ami AC-hez is van. :/
A pp-t meg simán lehet úgy kezelni hogy medium = normal:
Nem hiszem amúgy hogysok idő kell ahhoz hogy normális render legyen. Most hogy kiderült mi okozza a nagy performance esést és hogy begyűjtöttek egy zsák másik performance bugot. Javítás után egy elég stabil alap lesz. És szerintem ők készen is vannak a nappallal.
Mondjuk én hiányolom a custom PP filtert mint ami AC-hez van. Azt mondták hogy rf2nek vmi keverék van csomó mindent hoztak yebbis-ből de mellé fejlesztettek saját cuccokat is.
Szerintem AC-n sokat dob az hogy részletesek a pályák. Atlantán néztem hogy ahol kezdesz ott van vmi baltával vágott lejtő egy kis papír kerítéssel. :D Ilyen elképzelhetetlen volt AC pályán a hillclimb pálya kivételével.
Meg a másik hogy mikor jön az összehasonlítás hogy melyik szebb akkor előjönnek ezek a "fotók" amik elképzelhetetlenek rendes játék közben.
http://steamcommunity.com/app/244210/screenshots/ ha megnézed kb mind beállított instagramm filter.
Kommentem írásakor meg ez volt a Most recent ac screenshot: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=918229732 :D
Amúgy szerintem a színvonal az kb az lesz amit az 5 felújított pálya mutat. Nem hiszem h új textúrákat kell várni. Meg lett kérdezve hogy mi a helyzet nola-val és az lett a válasz hogy szerintük rendben van és nincs mit változtatni rajta. Max ha jön vmi új technika amit végig kell húzni minden pályán akkor nola kapja majd azt is. Na most ezt tovább gondolva ők végig mentek pl silverstone-on is. Beszinezték feketére amit be kellett és akkor ennyi. Marad a papír kerítés atlantán is szerintem.
Max az új cuccok lesznek részletesebbek de én nem hiszem. Már így is kellene 10 giga ram a játékhoz és igazából nem jó üzletpolitika ha ők most sutyiba felverik az ajánlott gépigényt a store page-n.