• MooneyR
    Ide kell bedobni? rFactor 2\Installed\Locations\ACSpa\0.91

Road America-t néztem, mentem pár versenyt ai-val, az tetszett

Nem rossz ez az USF2000, de inkább érdekes. Totál rookie kategória, azonnali sikerélményt ad, valószínűleg kedvcsinálónak tették be a játékba, hogy az újakat bevonzza. (mondjuk jobb, mint a quad, rc, télapós-fagyis-kamion borzalmak..)

Kíváncsi leszek mit sikerül javítani a jövőben a játékon, ha gyorsul és szebb is lesz valahogy a kinézet, az autómodellek egy része szerintem kuka, mert bűnronda egyik-másik (kodi, nissan 370z, clio, stb.) ezekkel mi lesz?
    Az lenne a legjobb, amit Reiza csinált, Stock Car cuccok nagy részét "felturbózva" átpakolta egy új címbe, a régiek megkapták ingyen az új játékot....
    de ezzel is az a baj, hogy az rF2-ben annyira kevés gyári tartalom van, hogy nincs mit átpakolni , van kevés road pálya, a többi az mind oval, van pár formula és historic gép és kész... Új tartalmakat elkészíteni a mai igényeknek megfelelően pedig gyakorlatilag években mérhető, látom most a PC2-n is, elkezdték gyúrni hivatalosan 2015. szeptemberétől és talán 2017. év végére ki is adják (mondjuk kicsit más tészta).
    Szóval nagyon kíváncsi leszek, hogy alakul az rF2 sorsa, örülnék ha megindulnának végre, mert még mindig ez a szim amit a legjobb vezetni, csak ma már ez édeskevés, hogy bevonzza az embereket.