| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Az a baj, hogy valóban az rF mindig el lett szúrva a reklámon és a marketingen. Nem tartom semmivel sem jobbnak az iRacing-et, az rF2-nél, sőt. Mégis olyan szintű közösség van felépítve rá gyárilag, nem kell hozzá modderek által készített cucc, hogy sokkal többen használják. Ott sincs sok autó, csak okosabban van kezelve. Jó lenne, ha az rF-re is ráhúznák a közösségi médiát, mert addig nem lesz itt előrelépés. Ha lehetne jól közvetíteni, lenne azonos kvalitású versenyzők összehozása, sokkal jobban használható lenne. Én is megyek (néha rendszeresebben, néha ritkábban) SIMCO futamokon, de amellett, hogy sokat tanulok és tökre élvezem, nem az én szintem. Sosem lesz, mert nem vagyok jó pályán. Ha lenne kiegyenlítés, tökre jól lehetne lépkedni egy létrán, ahogy ezt iRacing-ben be is mutatták már.