• Alexease
    Logikusan amit mindenkeppen meg kell nezniuk, hogy ne legyen egyertelmuen lopott, ne legyenek benne licenc fuggo dolgok (nevek, logok, markajelzesek, szponzorok stb.) es minimalisan/elvartan megfeleljen az rF2-nek. Ha mar erre lesz kapacitasuk, akkor ki tudjak szurni a nagyon durva gagyi es lehuzas jellegu dolgokat (szetlopott, tizen eves cuccokbol konvetalt, tucatsam erkezo gagyi F1 es hasonlok).

Egyelore nem tudom meg eldonteni, hosszutavon mennyit hasznal majd ez a hivatalos fizetos modolas. Valszeg a minoseget akarnak javitani, erdekelte tenni a moddereket, felporgetni a mennyiseget es leroviditeni az elkeszitesi idoket. De attol meg fantasy nevu, home es sajat elkepzelesu fizikas dolgok jonnek; max annyit valtozhat, hogy esetleg az URD jobban felporog, az Apex, ASR es az Endurance megcsinalja ugyanezeket, csak kitalalt neveket kapnak az autok.

A SimDream (http://shop.sim-dream.com/) az egyetlen, akik nevesitett dolgokat arulnak rF2 ala is, bar nem tudom, mennyire hivatalos a dolog. Ket akcios csomagot megvettem toluk (talan 5-5EUR volt), de sajnos elegge gazosak, piszkalas nelkul szinte hasznalhatatlanok (sok hianyzo funkcio, totalisan rossz cockpitnezetek):/

Talan szerencsesebb lett volna, ha a moddereket profi devkit-ekkel, leirasokkal es egyeb reszletes segitsegekkel latjak el, es a fizetos tartalmak lehetoseget megtartjak maguknak.
    Ami persze kezdesnek befektetes es penz, de ha az elejen az AMS-sel megegyezve azokat aruljak ki csomagokban, aztan az olcson/ingyen elerheto autokat/palyakat, akkor lenne valami viszonyitasuk es felfutasa a dolgnak. Es attol meg csinalhatjak "szerzodeses" modderek, amiert penzt kapnak, az AC ala is az osszes autot kulsosok csinaljak.

Persze elore nem akarok karogni, de ez a fizetos moddolas kicsit olyan elhibazott/elkesett/izzadsagszagu lepesnek tunik, mint az rF2 megjelenesekor az elofizetesre, "noname" tartalmakra es modolasra alapozas.

De ha ugy nezzuk, hogy egy halott dolgott probalnak feleleszteni, aztan eletben tartani, minnel tovabb kiszolgalni legalabb a jelenlegi tabort, akkor meg mukodhet is.