| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #13161 OFF Én is tudnék vitatkozni. :) Az, amit írtam, hogy a Ram mennyire nem oszt szoroz általában tök általános dolog. Nem véletlen a CPU/GPU páros van agyontesztelve a különböző játékok alatt. Jómagam pl pont "leszarom" milyen ramom van, legyen valami jó, átlagos, kész. A szűk keresztmetszet még mindig a GPU vagy CPU lehet. De mondok egy konkrét példát. Én nagyon, nagyon rég láttam olyan gépet, sőt videót, sőt bármi ilyesmit, amikor a RAM mérete vagy lassúsága miatt akadt a játék. Nem mondom, hogy nincsenek RAM zabáló, vagy ilyen téren optimalizálatlan játékok, de a nagy általánosságban ez nem fordul elő. És újfent felhívnám a figyelmed, hogy szinte az összes számtech portál, amikor a hardvereket tesztelik a játékok teljesítménye szempontjából, akkor a RAM totálisan alárendelt szerepben áll, sokkal kevesebb figyelem, és teszt jut ezen eszközökre, mint a másik két hardverelemre. ON