| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
GeriDoc #13056 Értem, hogy mi van, csak felbosszant mindig (engem is), amikor le..arják az optimalizációt, és azt mondják, hogy vegyél erősebb kártyát, gépet stb. Ez nem fejlődés. Ezt a látványt megcsinálhatták volna évekkel ezelőtt is, csak ahhoz erős kártya kellett volna, ami mondjuk 150e Ft volt, ezért mindenki kiakadt volna. Most ugyan az történik, csak már elfogadtatták (lenyomták a torkukon) az emberekkel, hogy 100-150e Ft-os kártya alatt ne is álljon neki játszani. Vicc, mind a két oldalról. Ezt a Dx9-re kínlódást sem értem. Az AC pl. megeszi kinézetre, és van 110 fps-em míg itt a 60-ért izzad a gépem. Ezek meg a Toban-t csinosítgatják. Totál zsákutca ez a játék, így ezzel a csapattal és ezzel a felfogással. Inkább el kellene kezdeni az rF3-at pl.Dx11 alá, meg ilyenek. Bocs a fanoktól.