| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nekem annyi gondom van csak ezzel a Steam-es megoldassal (NEM a Steam-mel:P), hogy szerintem a gyari tartalmakat lehetett volna nyugodtan felpakolni alapbol, nem kellett volna ez a Workshop/Cache megoldas. Nem csak plusz tizen giga, de kicsit bekapvar a Workshop attekinthetosegnek a sok gyari ISI cucc. Persze tudom, ez is szolgaltatas, akinek nem kell valami a gyaribol, nem kotelezo hasznalni, le lehet szedni, csak azt frissiti kesobb stb. Vagyis jo is meg mem is;) Ha nem nezegetem a voinyomon a helyet es a konyvtar szerkezeteket, akkor igazabol nincs vele gond, mukodik rendesen;) De csak egy 250-es 10 eves vinyom van, meg szeretem a rendet, igy kicsit zavar:D
Persze, engem mar az is zavar, hogy a gyari tartalmaknal 1-2 helyenelbenaztak az elnevezest (space marad a file nev elott vagy hasonlo), es az az 1-2 mar szarul jelenik meg a listakban:)