• b-type
    csak melóban netezek, ...szal elfektetett rugókról és működésképtelenségről nyilván akkor beszélek amikor ez megvalósul. Nem maga a fekvő rugóstag a lényeg, használják autóknál-motoroknál..stb, nyilván az a lényeg hogy nem működhet azokal a kötési-forgási pontokkal, mivel a függőlegesen ható erők kötési pontokra hatnak nem forgási pontra, vagy a rugóra.
    ...én is tudtam csinálni óriási hülyeségeket ami működött, de sok letöltéssel bíró komolyabb moddnál néztem bele és ott láttam, már tköm tudja mi volt, valami kasztnis autó, sztem régebben linkeltem az rF1 topikjában.
    A Porsche-nál is néztem mikor megnéztem a motorgörbéket...teljesen felesleges gyári adatokal dolgozni, semmi nem látszik belőle. úgy kell mókolni hogy a végén az igazihoz hasonló érzés szülessen.
    Bsztattam az rF1-t vagy 3 évig, sosem volt jó, ami elég lassú ahhoz még oké, de ami már gyors és nincs aero ami lenyomja ott megbukik gumiból meg mittomén miből. ..ha NetKar-AC örökséget akarnám továbbgondolni ide, akkor azt mondanám hogy ez még mindig F1c mert F1 autóra épül a fizikája, nagy leszorítóerő, és az a tapadás..mivel az F1 pláne 99-02-ben nem arról volt híres hogy erőcsúsztatással jönnek ki a kanyarból, és kellene visszanyerni a tapadást, ezért ez a része a leggyengébb, a többire meg ott van a bazi aero, olyan kasztnimozgás, és olyan lényegi részek.
    Ez meg az rF1pro, vagy rF2 meg számol már egy csomó mindent, csak eleinte nem állt össze a kép, mot már lehet, nem mentem vele több mint fél éve...de mikor kidobták a Panoz-t, nekem ember meg nem magyarázta volna hogy ez a program mindent számol, mert körberöhögöm. Akkora csalódás volt hogy én ott dobtam félre...addig még elvoltam az FWD autókkal meg a szivarokkal, de ott azt mondtam hogy tök mindegy mennyit számol és mennyire 42 a világmindenség meg minden, ez szr, és ha meggyőzöm magam csak mert tenger sok iskolája van a proginak akkor meg is érdemlem.
    ..
    De most már az is egész jó,még nyáron tesztelgettem...ebből is látszik hogy nem a számolás a lényeg, annyit tudott a progi akkor is, csak átfésülték még párszor.

Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.01.09. 07:39:07