| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nekem a 'gondom' az volt vele hogy működött. nyilván elfektetett lengéscsillapítokkal nem kellene működnie, ahogy egy csomó más elírt paraméterrel sem. De mégis működött. Szerettem az rF1-t, szerettem önmagáért...bár pont a tapadásvesztést-visszanyerést nem, de egyébként sok mindenért meg igen. ...és főleg szerettem azért mert megismerhettem mások hogy képzelik el az autó fizikáját...és most nem a sok lopásra gondolok, hanem aki megpróbált valamit csinálni.
éveken kerersztül jó szórakozás volt, pedig ha valami 'fake sim' akkor az rF1 az volt, pont az említett okok miatt.Nyilván ha számít a futómű akkor nem csinálhat az ember ostobaságot, mert bugzik...ennek ellenére működni tudott...sokszor komoly cuccoknál is amikor belenéztem...mert úgy adta ki ösaszhatásban az egész jó viselkedést...de belenézve egy katyvasz volt amitől égnek állt a hajad. ..és ez az engine görbékre is vonatkozik...meg sok mindenre.
Amúgy is vesszőparipám hogy attól hogy valami sok mindent tud számolni még nem lesz jó...csak ha jól számolja azt a sokmindent, becsülendő, de nem attól lesz valami jó...ahogy az RBR sem attól volt annak idején jó, és még sok más szim amivel élvezet volt vezetni.