| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Az a "tulbonyolitas" a fejlodest jelenti:) Persze maradhatnank a 15 eves stilusnal, de megis csak 2016 van (nalad 2017 :DDD), szimet probalnak kesziteni, ami nem csak latvanyban probal szim lenni, hanem szamitasokban es tudasban is.
Persze jo az AC-ban az "egesz palya" ugyanugy tapad meg a fake sotetites, meg nincs fek melegedes, kopas es hasonlok, de igy eppen a lenyege vesz el a dolognak (pontosabban nem kerul vele): barhol tudsz kifekezni, elozgetni, kanyarodni buntetlenul, lehet nyomni neki mint suket a csengot;)
Az hogy a modderek mennyit ertenek hozza (bar leiras nelkul keveset:P), mar nem annyira szamit. Bar az rF2-ot MOD programnak (is) szantak, de szerintem ez ma mar nem buli.
Hogy mennyit erezni az rF2-bol, az kicsit szubjektiv is. nekem spec az AC az, ami kicsit "gazos". Persze jo, elvezetes, hangulatos, de valahogy meg mindig a "regi" rendszer erzodik rajta. Ahogy Kunos irta regebben: ugy sem ertik a fejlesztok, ugy sem tudjak megcsinalni, igy o nem is foglalkozik vele (pl. komolyabb gumi). Csak hat kozben eltelik 5-6 ev, a tobbiek fejlesztenek, a gepek is fejlodnek hozza, o meg a "regi rendszeru" (?!) "gorbesitett gumit" masszirozza, ami eppen jo ehhez vagy ahhoz vagy semmihez.
A felfuggesztes/FFB hasonlo. Mozgolodik nala fel-le, mert reszletes a palya, meg terheles is van jobbra-balra, de EN (!) nem ug erzem, hogy azt az erzest amit kapok, valoban vegigszamolna a gumitol a felfuggesztesen keresztul a kormanyig.
NEKEM egy rF2/iR sokkal komolyabb kormanyzas erzest ad, mintha normalisan gumikat/kerekeket forganek, kulon mozognanak a felfuggesztesek a ket oldalt, valahogy el az egesz.
AC-ban kicsit meg a jobbra-balra billegesz erzes van, a megcsuszik, akor tekeredik egyet es masik iranyba fordul a kormany. MIndegyik auto egyforma erzessel.