| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Talan meg nem is esett, csak nagyon ugy nezzett ki, es egyszeruen csak elbaltaztam es sok volt:DDD
A hangok csalokak, sajnos sokszor "modonkent" valtozik, vagy ez vagy az kicsit "sok". Raadasul kisfelbontasban tolom, AA es egyebek nullak, igy az apro reszletek is elvesznek. Azert jo lenne (mar csak a hangulat miatt is) 3-4 fele akar fix szelvedo effekt.
Vannak benne alapbol extras, sok-sok layer-es esos szelvedo shaderek (multkor irtam), de ember nincs aki azt leiras nelkul kitalalja hogyan mukodik (ha egyaltalan mukodik:P). Kiprobaltam, mukodik, hasznalja, de mivel 6-7 materialt kell ratolni (a leiras alapjan 2-3 fele textura, serules, dirt es eso), nem tudni melyiket hasznalja animacionak is, foleg nem hogyan, melyik az egyszeru loop vagy script anim. De lehet, nincs is hozzadrotozva a script reszhez (serules, kosz, eso).
De az aszfaltot igazabol "eleg jol" szamolja, amig nem hatarozottan sotetedik az aszfalt, addig azert lehet tolni neki.