• Alexease
    Megneztem, meg nem jo, de vegyesen 1-2 dolog:
    - Az Assets/ konyvtarozas jol nez ki, de igazabol teljesen felesleges, lazan lehet egy palya konyvtar, es azn belul ami valoban kulon van: GMT, MAPS, ANIM. De eetol nem lesz jobb, csak igy egyszerubb:)
    - A PIT CREW rez nem kell, az benne van az alap CORE csomagban, azt o hozzacsapja.
    - A osszes MAIN (SCN, TDF, CAM, GDB stb.) resz is mehet egy konyvtarba, felesleges kulon szedni. Futtataskor a memoriaba csomagolja, egykupacba az egeszet;)

Ami felig gond:
    - A GMT konyvtarban ott marad a 3DSimEd _output.scn. Azt nem szereti.
    - Nalam a DevMode-ban a skippy-t lazan beleteszi a drtkeritesben, ki sem tudok jonni belole;D A pitgroup az autokhoz/csapatokhoz van rendelve, ha mas autoval nezed, ott lehet hogy jo.

Ami gond lehet, de nem tudom letesztelni, piszkalni kell egy ideig:
    - A TIME objecteknek (xfinish, xpitin, xsector stb.) mintha nem lenne textura koordinataja? Mindegy mi van rajta, ugy sem latszik, de most egyaltalan nem latszik semmi. Az kell neki.
    - Ugyanezeknek az objecteknek nem mindegy merre all a NORMAL-ja. Annak kell az utkozes fele allnia.
    - A racesurface object elnevezesek kicsit bonyik. Most nem teszteltem, de regen nem szerette, ha 3+ alahuzas vagy kotojel volt az elnevezesben.

De itt meg barmi lehet, latom jofajta BTB-s palya volt;)
    Ha lesz meg idom nezegetem...