| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #12299 Ez nem gond. Csak ebből nem fognak megélni, sőt a projekt is be fog halni.
Az összes valami való szimulátor már vagy egy megvett motort pofozgat, vagy sajátot készít, készített. Plusz akik esetleg megvennék a gmotor2.tökömtudja mennyit, vagy minek hívják mit, akkor a piacot elnézve, nagyon meglepő lenne, ha valaki HC szimulátort szeretne csinálni, szinten nulláról. mire elkészülne, a Raceroom ki tudja hol tart majd, az AC is fejlődget, és igen, az iRacing-ről nem is beszélve.
Az iR, ha kerülne bele AI, és lenne mondjuk egy olcsóbb only AI előfizu, akkor rohadjak meg ha nem tarolnák le a piacot. Biztos nem pCARS-ban csapatnám elhiheted
Kinek fogják eladni ezt? Az rF2 szerintem baromi jó fizikára, élményre, de kutya nem fog vele foglalkozni, ha így állnak hozzá a továbbiakban.
El lehet adni, pár embernek. De ennyi. Csak közben jön a VR-os őrület is, és igen, kurva látványos és jó lesz, ahogy pCARSban az esőcseppek másznak előttem a szélvédőn, stb. Az, hogy ez rF2-ben nem működik nem hozzátesz, hanem elvesz a varázsból, pláne VR-ban.
Nah mindegy, túl van ez már tárgyalva, de nincs normális indoka, oka annak, hogy ezt így (!) csinálják. Én nem látom. De szerintem ti sem...
Plusz értitek, aki az esőcseppeket ráb**zná a szélvédőre, az nem hiszem, hogy amúgy HC gumifizikával foglalkozna... Tehát mit csinál a "grafikus", az art' menedzser?! :D