| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #12293 Nah ne szórakozzunk már. :D
Nem, nem ismerem, de haggyuk már ezt a dumát. Az esőcseppeket le akarták fejleszteni, ebben biztos vagyok, mert promo képek is voltak pár éve róla. Akkor úgy érezték elég a gép, most nem a VR headsetek küszöbén már kevés? :D Haggyad má'!
rF1-hez képest hogy lenne ocsmány a grafika? Nem tudom te mit nézel, de bőven szép a jobb pályákon. Lehetne jobb is, de nem a grafikával van elsősorban baj, hanem a hiányosságokkal, a fejlesztés tempójával, a jövőképpel, és a pályák ilyen meg olyan kidolgozottságával, az UI gyengeségeiről nem beszélve...
Nyilván valamire kevés lenne a mezei gép, de a CPU alig van leterhelve a mai játékokban, ezért van az, hogy a haveromnak eladott i7 2600k még mindig "csúcs" jóformán... és simán elég bármire egy jó GPU-val.
Plusz az rF2 nekem elég jól fut, erre simán ráhúzhatnának még ilyen, olyan effektet. De nem teszik. Pedig az én gépem aztán bírná, a tiétek is lehet, max ha mégsem, kikapcsolnátok. De az ISI megoldja, mert meg sem csinálja! :D