• b-type
    Sztem(!) pont ezért lenne fontos visszanyerni a játékostömeget. Az rF1 nagyon népszerű volt,...és sajnos tört verzióban használták a tömegek, én is. Nekem megvolt eredetiben aznap mikor kijött, de aztán jöttek moddok amik önállóan futtathatóak voltak, sőt bővíthetőek, ezért volt hgoy 3 rF1 is volt a gépemen. ...és nem hinném hogy egedül voltam ezzel elnézve az ilyen csomagolt moddolt rF1 letöltéseket.
    Ez volt a fő baja az rF1-nek, szét lett cincálva.
    ..és nagyon vártuk az rF2-t, meg is vettem a megjelenésekor...és nem volt gond, kicsit szegényes volt, kicsit szarul futott, és kicsit bonyi volt a menüje, de ez az rF1 megjelenésekor pontosan ugyan így volt. Pontosan ennyire futott szrul az akkori gépeken, és pont ennyire szegényes volt...bár a menüje startból jobb volt szvsz mint az utódnak.
    ...és játszottunk és vártunk..
    ide jönne még 10-20 vártunk szócska.
    elbaxták! nem jó tanulságokat vontak le, nem profitáltak a tapasztalatból.
    Aztán lassan elindult újra, de amit itt is kértek, és szvsz tök jogos, hiányzik egy alapos moddertámogatás a fizikai részletekre,..márpedig akinek ennyire részletes szimulációja van, de csak maga tudja milyen csodákra képes, ...és még azt sem mutatja meg teljes pompájában.
    ...most mit mondjak?
    ...és akkor teljes értékű a tört verzió, offline-online?...ráadásul kissé szrul izé, sehogy sem szinkronizálták le steam-re az éves online előfizetéseket, és ez rendben van. ....hááát.
    Oké. De az hogy a tört verzió teljes értékű, és ligázható...ezt nem kellett volna.
    valahol védeni kell a jogtiszta verzióval rendelkező hűséges játékosokat....vagy ha már ennyi bakit elkövettem, akkor veszek egy nagy levegőt, és számot vetek. kellenek a játékosok, kellenek a modderek, kell a pénz. legalább valamennyi, mert a törtből nem lesz semmi, de semmi,..25% sem. évente sem stagnálni fog...eleve öregszik a játék, a tört verzió meg öli folyamatosan.