| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Azt a Sierra-t az SRW-bol "tettek at", az elejen nem biztam benne, de kicst javitgattak. Sajnos messze nem olyan minoseg mint az AC-hoz keszult (ha jol emlekszem), de hat az rF2-hoz nem is nagyon csinalnak nullarol autokat (vagy legalabbis ritkan, egyszerubb a mar meglevo ISI beallitasokat modositani rF2-re).
Az SRW-ben van +100 nagyon jo auto, regngeteg kategoriaba, az elmult 60 evbol. Mind lezeres, es rF1 szinten eleg kulturaltam oszerakva es beallitva. Ha mar csak arra ra allna valaki, lenne tartalom boven.
Bar szerintem az rF2-nek, vagyis a nepszerusegenek, nem a tartalom az elsodleges gondja...
A Wokshop-os palyakat meg nem probaltam. Magny jo palya, de ami korabban volt "offline" os, az kicsit gagyi volt. Majd megnezem ezt is.
Jo lenne, ha a Workshop-ba csak a "normalis" tartalom kerulne fel, amit rendesen elneveznek, korrekt betolto kepernyoje van, es persze a minoseg is megfelelo. Falramaszok tole, amikor megcsnalnak valamit, es idiotan van elnevezve es listazva (nem csak a file nev, hanem a jatekban a listazas is rossz), nem csinal hozza betolto kepernyot, meg igazabol semmit.
De mar talalkoztam Workshop-on olyan tartalommal, amit megosztott, de mivel az egesz konyvtart szinkronizalja, tele volt "szemettel", plusz a szoveges file, amibe beleirta a workshop elereset (login/pass) :DDD
Az elejen tuti lesz ilyen olyan beprobalkozas es gagyizas (gyorsan mindent felrakni), de talan kesobb lesznek "csapatok", akik normalisan csoportokban publikaljak es frissitik majd a dolgokat (pl. FSR, FFSCA, MBTEAM, Nibiru, RaceRFactor, SCES, SRT, Senormen, VirtuaLM).