| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #11447 Ezez, mert szerintem szép az rF2, és sokat is tud. Mármint érted, ezek a klasszikus pályák, meg a többi régi is felújítva, önmagában nem ócskák szerintem. Erre rárántanának valamennyi effektet, új DX-es dolgokat, hát sokat dobna rajta.
Steamm-el azért egyszerűsödni fog a mezei felhasználó élete szerintem. Most töltöttem le az rf2 Installert, és hát bár én nagyjából ismeretlenként is átlátom, mit merre, meg hogy, azért az tuti, hogy valakinek már a telepítés is HC dolog lehet. :D
Arra leszek kíváncsi, mi lesz a Steam megjelenés után. Vagy bealszanak, és leszarják, úgy vannak vele, hogy mentették a menthetőt, vagy dolgoznak még vele. Remélem utóbbi. Pályákat, tartalmakat szívesen vennék hozzá, bármilyet. Bár főleg az ovál érdekelne most hirtelen, hiszen arra nincs jó program. Ott az iRacing, de az only multi, és igen, zabálom a gumikat oválban valamiért, nem tudok úgy menni, ahogy kellene, esélyem sincs. Visszasírom a régi, baromi kidolgozott és hangulatos Papyrus féle Nascar 2002-es, és 2003-as játékokat... :/
Steam megjelenésig már tuti nem lesz semmi komoly update szerintem. Egyszerűen megjelenik. Hogy utána mi lesz...
De amúgy azért nem sajnálom az ISI-t. Nagyobb sikerre lenne hivatott ez a cucc, de hát évekig ültek rajta, alig haladt a dolog, így nem lehet...