| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
shiet #11356 Kipróbáltam egy rF1->rF2 pályakonverziót (saját pályát), van realroad és rF2-es égbolt is.
Lehet hülyén hangzik, de nem is néz ki rosszul, sokkal rosszabbra számítottam. Egyes fák sz@rul néznek ki de összességében jó ez.
Igazából csak azért akartam ezt látni, mert ha rosszul sült volna el, akkor hagyom az egész moddolást a francba, nincs időm 3ds max-ezni, viszont így sztem be fogom fejezni legalább Mosportot aztán publikussá teszem, talán. Ez úgyis egy olyan pálya, amivel vmilyen oknál fogva a kutya nem foglalkozik, pedig sztem az egyik legjobb, és híres is.
Nálam elsődlegesen az számít, hogy a pálya ívei/magassági pontok/stb jó legyen, és ebben a saját pályám a legjobb azok közül amiket eddig próbáltam (Mosportokat) - sajnos... ez is azt mutatja, hogy nem foglalkoznak vele.
3Dsimedben csináltam, az aszfaltot az ISI AMP aszfaltjára cseréltem le, és ezzel van vmi gubanc, mert qrvára nem úgy néz ki mint kéne.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.10.02. 12:11:45