• shiet
    Nem akarok flame-t szítani, de most hogy vissza-visszatéregetek iRacingre (egyelőre csak tesztelgetek), és egy hányás ami ott megy, mármint az NTM-re gondolok.

Mondjuk ha összehasonlítom a 3 játékot, rF1, rF2 és iRacing, GT3-as autókkal (rF-ben BES mod): rF1-ben brutális a tapadás, küzdeni kell ahhoz, hogy kicsússzak/megpördüljek.
    iRacingen az autó össze-vissza csúszkál, tök más íveket megyek mint rF1-ben. Vagyis próbálok ugyanazon az íven menni, de egy szenvedés. :D TC-t bekapcsolva soxor simán elvesztem a BMW Z4 seggét és onnan nincs visszaút, ráadásul az esetek többségében ez olyan, hogy az egyik pillanatban no problem, a következőben érzem hogy gáz van, a harmadikban már végem. Más kanyarból meg kijövet brutál alulkormányzott és olyan mintha egy FWD autót vezetnék és kanyar közben nyomnám a gázt.

Sztem az rF1 és az iR között kéne lennie az aranyközépútnak, és ez lenne az rF2. De nem. rF2-ben érzem ha nem stimmel vmi és kezdek csúszni, szal vissza tudom hozni az autót, ez jó. Viszont soxor meg azt érzem, hogy a kanyarban csak csúszok és darálódik lefelé a gumi (hallani is, qrva idegesítő az rF2 gumihang).

Az is lehet, hogy szarul vezetek.

ettől függetlenül kénytelen vagyok iR-en játszani, mert csak ott van pickup online.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.11. 20:46:55