| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
shiet #11145 Kipróbáltam Bathurstöt. Egész jó. Mivel élőben nem vezettem még ott (valszeg soha nem is fogok :D) ezért az iRacinges verzióhoz tudom csak hasonlítani, meg láttam már millió onboard videót is. :D
2 dolog ami nem tetszik: a Skyline-ra levezető lejtő nem elég magas, mondjuk nem olyan vészes a különbség, de nincs meg a "hűbazmeg" effekt vezetés közben. :D ráadásul pont ebben a kanyarban az AI ellenem állandóan lemaradt.
A másik - ami elég komoly különbség - az esses, iRacingen teljesen máshogy kell bevenni, később lehet fékezni és nagyobb sebességgel lehet lefelé menni, mert a jobbkanyar nem olyan éles mint ebben az rF2 verzióban. iRacingen is könnyű itt elveszteni az autót, de itt mégrosszabb, jobbra-balra-jobbra kanyaroknál alig lehet megtartani az autót, már amennyiben a rázókő jobb oldalán maradunk, és nem megyünk keresztül rajta, de amúgy iR-en nincs is rá szükség.
Ezen kívül a "dipper" után rF2-ben van egy nagy hupli a kanyar után ami nem kéne, onboardokon sem látni, itt viszont emiatt könnyű kipörögni.
És végül a Forrest Elbow-ra levezető kis egyenes: itt az rF2-es emberke rossz helyre tette a huplikat, iRacingen maga a kanyar hepe-hupás és emiatt az autók lényegében lecsúsznak abban a kanyarban, elvesztik a tapadást, alulkormányzottak lesznek, itt rF2-ben a kanyar előtti egyenesben vannak a huplik.
sisakkamerás videó, látszanak a dolgok: https://www.youtube.com/watch?v=YORewU0GBs0
De amúgy ha elvonatkoztatok iRacingtől akkor elég jó, ha vki sosem vezetett még ott és iR-en sem akkor jó, kihívás, csak az a lényeg, hogy az autósérüléseket bekapcsolva kell versenyezni rajta... :D
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.11. 18:35:40