• Alexease
    Jo ez, de kicsit felemas a dolog.

Lenyegeben az elozo Viewer-uk, rF2 renderrel es shaderekkel, kiegeszitve FBX modell importttal (komplett palya vagy modellek behuzasa fix helyre), exporttal (modellek vagy teljes scene), SCN es material/shaderezes editorral.

Uj palya keszitesnel annyi elonye van, hogy jobban kezelheto es ismerosok a material/shader/scn allitgatasok, kenyelmesebb mnint a 3DSimEd.
    De persze csak nyers modellt (FBX) vagy rF2 modellt/SCN-t tud importalni. Igy vagy teljesen nyers, uj palyahoz jo (lemodellezni, texturazni es exportalni FBX-be) vagy konverthez, ami eloszor megy 3DSimEd-be, onnan rF2 mas/scn, utana gJED-ben piszkalgatni.

Aki MAX-et hasznal, annak jo lesz arra, hogy a material finomitgatasoknal valosidoben lehet latni a valtozasokat. De csak akkor, ha tobbet nem hasznalja a MAX-et (palya vagy egyeb modisitas), mert a dolog csak egyiranyu:/ Mert ha valaki MAX-ben csinalja nullarol a palyat, utana gJED-ben modisitgatja a modelleket (materialok), ha utana mAX-ezni kell, kezdheti elorol, ott nem lesznek meg a valtoztatasok. Az SCN igen.

Ami elony lehet, bar barkacs a dolog, a palya tukrozodesek beallitasa. Ha van egy konvert palya, akkor a 3DSimEd-bol be lehet hivni a MAX-be nyersen (szar lesz, nevek, materialok es egyebek nelkul), ra lehet modellezgetni es elnevezni a tukrozodo feluleteket, FBX export (csak a reflectplane-ek), az be gJED-be, es ott hozza lehet rendelni az objecteket.

A konvertekhez igazabol egy jo MAX-import kellene, ami megtarja a object es material neveket, es be is rantja a helyere (plusz SCN es hasonlok).

Persze meg nezegetni kell, reggel 10 percet piszkaltam, talan foglalkoznak meg vele.

De ami azonnali problem, hogy csak ablakban fut, 2-300 fps-sel (nalam), sipol a gep, azt meg nem szeretem:D Egy videokartyat mar leegettem igy, bar az a nKP editor volt, de az 3-5000(!) fps-sel ment:DDDD