| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
En sem ertem az FWD-t, ha jol lattam, igazabol csak az AWD-t aruljak erre az erore felhuzott motorral(?!). Valszeg versenyezni is jobb lenne az AWD. Foleg, ha a kozepso diffit (gondolm elektronikus eredetileg), athangoltak volna kicsit "hatrafele" (60/40 vagy 70/30). Bar gozom sincs milyen az igazi, de tuti az utcainal biztonsagra van hangolva;)
Valahol pedig AWD-t irtak a kupas cuccra, talan csak terv volt?! Tul koltseges, zabalja a gumit vagy mi lehet a gondja?
Szerintem a VW kicsit benezte, a Seat meg jol csinalta:) Lenyegeben VW technikaval szenne reklamoztak magukat eddig tobb sorozatban is;) Persze a VW-t sem kell sajnalni, a VW/Audi/Seat/Skoda-val kaszalnak rendesen, es a premium cuccok is jol eladhatok utcara es versenyre is (Bentley, Porsche, Lambo). Gondolom megelegeltek, es szerettek volna egy sajat markas kupa sorozatot is;)
Skoda Octavia RS kupa nincs? :))) Abban is ugyanez a 2.0 TFSI van, bar tuti az utcaihoz nem adjak csak a "gyengebbet":P De az csak piszkalas kerdese;)
A PP jo, ennek valszeg az lehet verseny szempontbol a Seat-tal szemben az elonye.