| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
shiet #10904 Köszi az infókat, holnap próbálkozok. Ma egész nap szenvedtem, és nem jutottam semmire. :D
1. 5 centis perem, az a programban mekkora érték? :D
2. a huppanóknak ezt a részét tudtam, csak gondoltam létezik rá vmi automata módszer vagy csak szimplán vmi textúrázás amivel huppanós lesz ahogy Hellboy76 írja
3. van egy olyan bajom, hogy ha a screenshotot berakom az út alá, akkor az kb. 1 km-rel a pálya alatt van szóval nem igazán tudom használni a környező objektumok feltérképezésére, vhogy nem lehet a screenshotot felhúzni az Y (?) tengelyen?
Magassági adatokra két helyet próbáltam ki
1. 3D Route Builder ami lényegében a Google Earthből szedi ki az adatokat
2. http://www.gpsvisualizer.com/map_input?form=googleearth - USGS NED1 database vagy miből szedi az adatokat
Egyiket sem mondanám hűde megbízhatónak, mert ma megpróbálkoztam a Mosporttal és a Summit Point főpályával és olyan huppanók (és mélyedések) vannak a pályán random, amikről ugrat az ember nagyobb sebesség mellett, közben iRacingen nem ilyen az út. Próbálgattam manuálisan kiegyenlítgetni a felületet a fájlban, de ez nem az igazi, ezeknél jobb nincs? Vagy tudtok erre vmi okosat mondani? :D
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.08.14. 23:34:35