| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
BTB-t sose hasznaltam, igy az 1., 3., 4. nem tudom:) De tuti van rajuk megoldas, jo palyakat szoktak vele csinalni, a palya szelesseg valtoztatas es a pit tuti.
2. Ezt az rF2 DevMode-ban erdemes/kell (AIW Editor). Elvileg egyszeruen korbe kell menni nehanyszor az autoval tobbfele nyomvonalon (bal es/vagy jobbszele, idealis, kozepe stb.), es utana mar allitgatas nelkul is teljesen jo. Amikor en regebben tesztnek csinaltam, eleg volt a kozepe is, es mar mindent csinalt az AI. De persze, egy jo AI-hoz, minnel tobb annal jobb.
Az rF2-hoz vannak mar ujabb nyomvonalak is (nem teszteltem), tobbfele gyors, vedekezos, tamados ivek stb. Sot, elvileg autokhoz, sorozatokhoz, palyakhoz es talan idojarashoz is lehet "nyomvonalakat" rendelni. Ezek a nyovonalak nem sinek, nem droton huzzak oket, ezektol fuggetlenul "magatol" megy es szamol az AI, ezek inkabb csak finom allitasok, mankok!
Plusz van lehetoseg tanulasra allitani az AI-t, amikor magatol korbe-korbe megy, es folyamatosan tanulja es finomhangolja a nyomvonalat.
Mar 1 nyomvonallal is megtalalja az idealis ivet, vedekezik, tamad, kihasznalja a szelarnyekot es az idealis iveket szarazon es vizen.
Az rF2 alaphoz, altalaban jo 1-2 nyomvonal, a tobbi extra akkor kellene, ha valoban komolyabb jatekot csinalnanak belole.
Az rF2 tudasa alapjan a legjobb AI-ban, es ha kihasznalnak a lehetosegeket, akkor komplett jatekban (karrier es hasonlk) is tuti lehetne. De az ISI csak techpreview cuccokat gyart, a modderek meg altalaban konvertalnak es csak online-hoz csinalnak valamit, eppenhogymukodjon.