• PacsutaTibi
    Nem olyan egyszerű ez mint gondolod. Race07hez készültek ezek AndreasFSC által:

-Először volt valami AL supertouring a neve 2-3 évvel ezelőtt, ez a 98as BTCCt dolgozta fel.

-Aztán lett SuperTouringReloaded a neve javított a modelleken de még mindig 98as btcc.

-Majd a legfrissebb Supertouring Seasons 1.25 néven fut. Link
    De ami érdekes, ebbe benne van a reloaded és a seasons 1.25 is. Én a seasons mappából néztem a kocsikat, dátum szerint ezek újabbak, valamint itt vannak benne régebbi kocsik is,pl peugeot 405, kocka vectra, régi mondeó, de hogy milyen évből azt ne kérdezd. De szerintem itt minden megvan amit modellezett Andreas.

Na most ezeken kívül többen is elkezdtek Race07hez megcsinálni különböző szupertúraautós bajnokságok különböző évadait.
    Ami ehhez az utolsó 1.25-öshöz vagy azután jött ki, az legfőképpen Mr.T & Markano munkái. Akik sok modon dolgoznak, most 95ös évadokat, francia,olasz,világkupa dolgoztak fel, valamint a BTCC Reloaded kötődik még a nevükhöz, amiben a 95,96, 99,2000-es évadok vannak feldolgozva. De ezek nagy része az eredeti mod GTR2es konvertjéhez lettek kiadva, és onnan rakták vissza ide, mármint a skineket.
    Az a nagy kérdés esetleg javítottak e rajta, mert akkor inkább az övékét kellene használnunk. De az eredeti GTR2-es skinezőktől úgyis kell kérni engedélyt.

(A teljessség igényéhez még megmelíteném hogy a GTR2höz SuperTouring 4.0 (most) néven fut a mod, és vannak benne olyan extrák, mint a Seat Toledó, F1Cből konvertált 95 előtti autók, vagy a BTCC2000-es bajnokság Production Cars kategóriába tartozó autói.(ez utóbbiak is szépek, gyanús hogy pl a primera, accord a Szupertúrakocisból van átalakítva, de nemtudom ki csinálta))

A Brazil srác mivel dolgozik? Max vagy 3DSimedV3?
    Ha utóbbi, akkor szerintem úgy kellene nekiálni, hogy letölti a linkelt 1.25-ös Race07es modot, és abból benyit egy kocsit (egy .car fájlt <= ez rFben a .veh), és azt konvertálja át. Festés az most tökmindegy, majd rárakjuk a megfelelőt.

Csak figyelni kell melyik .car-t nyitja mert pl a Hondák egy mappába vannak, meg pl a Peugeot is. De azért egy 405-406 könnyebben megkülönböztethető, bár ez utóbbiból is van kétfajta orrú!! Viszont az accordból a csíklámpásabb nem jó nekünk.

Nekünk ez kell pl 595300.car:

A modellek nem túl sok poligonból állnak. Ez a honda 22ezer. (Azt mondanám egy középkategóriás rF1 mod szint, nem egy GSMF. A konvertált modokat ne számítsuk ide...)
    Először eltüntettem minden zavaró feketét, shadow, kipufogó stb, és látom hogy nincs kívülről belseje?? :S Aztán ma vettem észre hogy hát van csak véletlen eltüntettem azt is. Azért mert a belső cockpit néhol kicsit kilóg. Ezt láthatod a Redstone felett, a C oszlopon meg a tetőn. De ha ezek 1 oldalú materiálok a játékban, akkor nem látszik. nemtudom rF2-t mennyire zavar az ilyen, ha gond, akkor ott egy picit bentebb kell mozgatni egy két pontot. Mint a a képen láthatod, motor, csomagtartó nincs. Valamint a hátsó lámpa is csak textúra. (Erre rak egy lámpa és féktextúrát)
    Az első lámpa az "3d-s". Értem ezalatt hogy ott a búra, és a búra mögött bemélyedve egy lámpatest-textúra. De szerintem nem vészes, főleg ha azt veszed, hogy ott egy matrica is van a BTCC-ben. Szóval úgysem látszik, hogy az az izzó 3d-s vagy sem.
    A belsők nagyon szépen ki vannak dolgozva.
    Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2015.07.16. 22:08:17