| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Jobb mint a semmi;)
Nehany napja fedeztem fel, hogy a http://racesimcentral.com atkerult az ISI-hez. Korabban elvileg fuggetlen portal volt, aztan az Ignite (SRW) "szerezte" meg, most meg az ISI.
Ezek jo dolgok, de a progival is foglalkozni kellene;)
Mivel az utobbi napokban CARS-mania volt, foleg dinamika es eso teszt, es mivel csak az rF2 tud hasonlot, hasonlitgattam. A CARS inkabb latvanyos es hangulatos, de az rF2 eppen egy utcaval korrektebb, jobb es elvezetesebb (gumi, vizes-szaraz ivek).
De a latvany-korites nagyon hianyzik. A harmatgyenge viz effektek (eso anim, kerekfelverodes, vizfuggony), es a nulla szelvedo eleg lehangolo:/
A semminel mar az eredeti, regi, fix animacios effektek is jok lennenek.
Persze a CARS-ban a kamu tocsak is latvanyosak, ami az rF2-ben a valodi dinamika miatt nem muxik, de arra is lenne otletem, amit szerintem egy programozo 1-2 ora alatt osszedobna. Tizenora munkaval valodi korrekt tocsakat is lehetne szimulalni.