| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Szerintem sem olyan rossz azért a pCARS. Nyilván azért nem egy rF2 vagy iR, de simán említhető egy lapon az Assetto-val. pCARS-ba nekem elég sokat dob hozzá a fényviszony az egészhez. Nem az ilyen nagyon spéci effektekre gondolok, hanem pl. amikor naplementében versenyzel, és a nappal szemben mész; ez úgy eléggé GTR2-re emlékeztet engem. Tény, hogy kicsit jobban tapad, mint az AC, de sztem nem olyan vészesen jobban, mint ahogy azt sokan állítják.
rF2-nek nagyon jót fog tenni az URD-féle Endurance PX mod, akárcsak az EnduRacers-féle EnduranceSeries konvert, vagy akár az Apex Modding által készített GT3 sorozat.
Az a C7R meg...eléggé odab@sz már most így képek alapján. (És személy véleményem szerint az rF2 csúnyasága nagy mértékben függ a modderektől is, mert ez a C7R jó példa rá, mennyivel szebb tud lenni ez a játék.)