Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Batmanci
    Nem hiszem, hogy csak fizetős tárhelyre képesek felrakni vlmit, amikor annyi ingyenes van!
    Tőled pedig nagyon rendes dolog, hogy megosztod a többiekkel, de igazibó az lett volna a legrendesebb, ha felrakod egy ingyenesre.
    Nincs bankkártyám, és nem is lesz, így elég körülményes fizetni ilyen tárhelyeket, és mivel egy valag ingyenes is van, hülye lennék fizetni a levegőért.
    Bocs a milliomosoktól, nem akartam senkit megbántani, de most itt bosszankodom, mert nem tehetem fel azt a rohadt patchet. Mindig másolatot készítek az eredeti exe-ről, hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe, de most a crackfixes szarakodás miatt elcsesztem. Így most vagy újratelepítem, vagy addig sírok, míg valaki megszán ezzel a rohadt exe-vel.
    Kit kell érte leszopnom, vagy utaljak rózsaszín csekken 10 rugót valaki kedvességéért?
    Mi ebben a nagy kérés? Sőt, mi abban a természetes, hogy mindenkinek prémium Rapidshare-je van?
    Kösz a választ, amire 'valszeg holnapig várnom kell, mert eléggé hullaszag van itt 14:44 óta.