Én meg direkt nyomom a kombókat. Vagy éppen csak hozzájuk vágok minden berendezést a környezetemben. Az utolsóval az adott turnusból meg szemétkedem. Felkapom, leteszem, megpörgetem, ameddig bírja. :D
Amúgy kötelezőek a kombók bizonyos ellenfeleknél. Pl a nagy droidoknál csak villám alapú támadással lehet gyors sikert elérni. Ergo fénykard felvillanyozva minden formációban. Akkor vannak a villám-ellenálló rohamosztagosok. Náluk meg az lökés+fénykard a nyerő párosítás. Akkor vannak a mindennek ellenálló katonák is. Náluk meg csak a fénykard kombók mennek, illetve ha leütöd róluk a lufit akkor már bármi. Szóval csak meg kell választani hogy az adott ellenfélre melyik a leghatásosabb kombó. Persze lehet csak csépelni mint a marha, de úgy nehezebb, meg nem annyira élvezetes. Ha van lehetőség kismillió kombóra akkor miért nem használod ki? Nem kötelező? Még jó hogy nem. Szépen is nézne ki a játék hogy egy ellenfelet csak X kombóval lehetne kinyírni. Hamar egyhangúvá és idegesítővé vállna. Vagy ilyen klikkelő-bajnokság jó volna? Mint a boss-oknál? Hogy abból álljon a játék hogy "most nyomd meg Z gombot"?
Hogy egyeseknek semmi sem jó? Én meg azt hiányolom hogy csak ennyi féle kombó van... elbírt volna még vagy 10-20 félét :D