én sem vagyok LA emberke, de basszus ez nem néz ki szépen??? akkor a játékok 80-90% ezekszerint ronda, mert ez ponthogy szerintem átlagon fellüli.
és nem kell TERMÉSZETESSEN hogy mindenkinek a szíve csücske legyen, de az tuti, hogy ezekután ien hozzáállással a faszom dobna ki mégegyszer pc-r e ien játékokat.
Én nem védeni akarom őket, de basszus mien faxán ment a rinya mikor nem jött ki pc-re, most meg zsír minőségben megcsinálták, nem kis munkával pc-re, azt it bőg mindenki, hogy warezba nem megy, holott 1 forintot nem adott még ki érte.
Semmi gond, akkor ezekután nem is kell star wars pc-re....mert 2010-ben amit majd ki akarnak adni a BIOWARE-val válvetve, nah majd akkor lesz a sírás rívás.
ti tudjátok. én viszont ienkor összeteszem a 2 kezem, hogy élsimitást nem kell ráraknom, és éles a kép, meg nem kibaszott gagyi 90-es éveket idéző textúrák vannak a játékban, nem 2-3 folyosón megyek végig, és nem irja utána ki a gép, hogy stage comlete, meg nem tilt le a játék önkényessen, mint a gta4-nél.
Ne haragudj/atok, de vicc amit itt műveltek, de nem ítélkezem senki felett, csak egy cseppet gondoltam ti is elgondolkodtok, hogy mindent a felhozatalhoz kell mérni, és nem képzeletbeli elvárásokhoz....