Star Wars: The Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeus89
Sziasztok, a játék eredeti .exe -re lenne szükségem, hogy használjam a Y.A.S.U.-t. Valaki feltöltené nekem? Nem szeretném újra feltelepiteni ezért a játékot, mert az nem kevés idõ 😛

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

és a reloaded cracket használom
tommygear
nekem is õ ugrott be
Legelején,mikor a videóban megy ki fõhõsünk a géphez és a droidja megtámadja edzés céljából,akkor jól látom,hogy a fiatal Kenobi képében teszi vagy csak hasonlóság?
hali!mi lehet a gond amikor az elején tartok még, és egyszer csak kilép a játék hogy a mûködés leállt? :S Win7em van
elitehun
El sem hiszem de találtam egy kis torrentoldalt ahol több a feltöltõ mint a letöltõ <#vigyor2>
DarkSector
jah holtáig tanul az ember, nemhiába monnyák.<#vigyor3><#eljen>

amugy amit eddig észrevettem a játékban, hogy az alapjáték mellett 3 kiegészitõ van benne. A Jedi Temple és Tantooie az konzolokon ugye DLC ként funkcionál.
Viszont ez a havas map, ez nekem is új, és sirály hogy kicsit visszaidézik a Luke Skywolker idejét...gondolok itt a régebbi filmekre. Azok a lépegetõs robotok, azok a régi ûrhajók. 😄 Itt a kedvencemet a Sith Stalker-t kell irányítgatni.
csak azt nem értem, hogy azok a jeti izék hogy jönnek a képbe???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Pc Te? <#buck><#vigyor3>

Nagylaci
Semmi gond! 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

wedge31
1 ével ezelött szerintük még nem is indult volna pc-én...<#vigyor1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

látom a lucas arts-nál is elfelejtettek 1 év alatt programozni az xbox-s verzió még ráfért annó 1 dvd-re ez meg csak 2-re.

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

DarkSector
ez nem volt szándékos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ez amúgy érdekes, mint a felvett videóknál is észrevehetõ, hogy egy 16:10-es arányba veszek fel, és utána a lejátszott videó meg 800x600, vagyis 4:3-as.
meg még az is elég érdekes, ami látható a videóimban, ha figyelemmel végigkisérjük, hogy bár nem arányokkal történik a baleset, hanem ha leveszem a felbontást 1680x1050-rõl, ez ugye a monitorom natívja, akkor a bal felsõ sarokban pozicionálja a játék a menüt, meg a töltési képernyõt, és a terület többi része csak ingém alatt válik láthatóvá, vagyis nme húzza ki a kissebb felbontást a menü esetében, hanem a sarokban natív felbontás mellett jeleníti csak meg. kicsit szokatlan megoldás....<#fejvakaras>

Nagylaci
Tuti biztos hétszentség, hogy a "daemon.exe" és a "YASU.exe" egy könyvtárban vannak?!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Maxtreme
Features RePack:
- Játékról azt kiszabják semmi
- Videót ráznak 80 százalékon (nem ez elfelejtett, hogy itt volt HD видосы, minõség nézhetõ)
- Minden nyelv, az angolt kivéve kiszabják
- TH DVD 5 kapott, bár ez lehetséges, de a videó nagyon sok lesz, nagyon sokkal, nagyon rossz minõség
- Játék a 40 percbõl való tevés ~ 1 órát
- TH kicsomagolni azt szükséges 1 гб опиративы
-Dop ON ищим dossziéban Support egy lemezen
- Kicsomagoló játék után 18-at fog megmérni гб

<#idiota>

Maxtreme
A telepítés végén (ahogy az orosz halandzsából ki tudtam hámozni 😄) 18gb-t fog felrakni a cucc.

A franc...egy korábbi YASU verziót néztem, az mûködik. De azzal nem fut a játék...Ezzel meg gha indítom ezt a YASU-t mindig ezt írja ki.

Unable to locate dameon.exe or dtpro.exe .Please copy YASU.exe to your Dameon Tools Lite/Pro Directory then run the application agian.

Jó helyre másoltam be, rendszergazdaként futtatom, (tulajdonságoknál is beállítottam ,hogy rendszergazdaként fusson) a Dameon-ban be pipáltam amit kellet...és nem megy. Dameon-ból szintén a lentebb linkelt újabbra frissítettem.
Nem indul. Ezt a szívást, nem igaz hogy másnak meg, nekem meg nem. Szerintem mindnet úgy csináltam ahogy kell. Akkor meg mi a fene lehet a gond?

Õrjítõ, mert így lehet jobban futna, erre nem tudom megcsinálni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nagylaci
Korrekt. Így kell ezt csinálni, hogy ne szopasd a fórumozókat.

DarkSector
nem rossz...<#buck>
és telepitve nincs infó, hogy mennyit lehet spórolni, a nem túl praktikus 27gb-ból?

Nagylaci
Amúgy az átvezetõ videók csak nekem tûnnek úgy, hogy 4:3 -as képaránynál szét vannak húzva?! Egyszerûen nem képes normális letterbox -ban futtatni? Azért ez is vad egy kicsit. Kötelezõen kegyen mindenkinek "széles" kijelzõje?!

DarkSector
Nah szóltam hogy töröljék a direct linkes hozzászólást, akkor helyette ez legyen:

gameplay 1
gameplay 2
gameplay 3

Maxtreme
lol má van belü 4.6gb-s relase 😄
Elvileg minden nyelvet (az angolon kívül) kiszedtek, meg a videók 80%-ra vannak tömörítve.

Nagylaci
Ez itt egyetlen oldalfrissítés "krónikája" adatforgalomban...

Bizony minden frissítéskor úgy 122 megát töltök le teljes sávszélességgel. Praktikus...

tomasz18
Sziasztok!
Valaki túljutott azon a részen mikor a csillagrombolót lekell rántani a földfelszínre?
Mert én elkezdtem lehúzni,mindig játszani kell az egérrel meg a A-D gombal,de már elég közel van a hajó de nem vált zöldre és nem toom lehúzni újra...
segítsetek plz!!
elõre is kösz

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

DarkSector
nincs gond. minnya javítom, pill.

DarkSector
<#guluszem1>
lol nekem nem csinál iet.
ha meg akarom nézni, nekem a play gombra kell nyomni, amugy nem indul el.

Nagylaci
Jaj... Neked sikerült direktben linkelned három nagy méretû videót és ez így minden oldalfrissítéskor újra letöltõdik! Legközelebb csak a linkeket szúrd be és akkor ha akarom rákattintok és megnézem viszont az oldalfrissítéseknél akkor nem kell újra meg újra meg... letöltenem mind a hármat!!!

szerintem inkább az hogy automatikusan elkezdi tölteni a video-t

DarkSector
sorry.
miért ez hogy be van szúrva az ablak leszedi a netedet...sorry ezt nem tudtam eddig. :S

DarkSector
jah de amire te gondolsz az más.
én úgy értem, hogy saját háza tájékán sokat tud kihozni a régebbi, illetve ugye az uj karikból.
nekem ez a véleményem.

pl ide a star wars-hoz is biztos vagyok benne, hogy lesz majd uj driver, ami erre fog orvosolni dolgokat.

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nagylaci
WAZZE ne így linkelj már videókat!!! Mostantól ez a szimpla fórum kiakasztja a 25 megabitemet!!! És ez nem vicc... 😞 OMFG.

azért kérdem mert olvastam valahol hogy valakinek a reloaded-s változatnál a fix nem nagyon segített de a clonedvd-nél meg jó.

Mert épp arról van szó ,hogy azzal szarabbul fut...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Maxtreme
Kérdésedben a válasz.

mintha lassitot felvételt néznék

na mondjuk a 9600GT vs 4850 elegge vicces osszehasonlitas.
nem akarok senkit oktatni vidkartya temabol,de fel ev alatt nalam pl volt msi 8800gts oc 320,gainward 9600GT 512,sapphire 4850 512,gainward 4870 512.

Szoval tapasztalat,h a 9600 GT a KOZELEBE sincs a 4850nek.
a 4850 kb a 9800GTX+/GTS 250 szintjet hozza,hol ez,hol az a gyorsabb a masiktol.
(felteve,h nincs procilimit)

hello.
a reloaded-s és a clonedvd változat közöt van valami külömbség vagy csak annyi hogy a reloaded-s tartalmaz cracket?

[HUN]Crassus
srácok valami ADVANCED SETTINGS nincs?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Firerock
nemértem miért ne ma Crackfixet használjátok....

Firerock
kurvajó ez a játék
néha lassul be egy picit
amúgy tökéletes

Oké, nem mûködik.Indítom a YASU-t, erre Unable to locate dameon.exe or dtpro.exe .Please copy YASU.exe to your Dameon Tools Lite/Pro Directory then run the application agian.

Pedig jó helyre másoltam be! Rendszergazdaként futattam...

DarkSector
jah rendben, akkor sorry...én elhiszem neked, biztos nem mindegy, hogy van beállítva, akkor viszont nem rossz egy kari ár/értékben ha így teljesít.

Köszönöm. Újra rakom és megpróbálom Yasuval
wedge31
Szerintem meg a nvidiának köszönheted hogy blokolják a fejlödést.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lásd az aláírásom...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Nagylaci
Arról már nem is beszélve, hogy azért ha értesz ahhoz amit csinálsz és részletesen finomhangolni tudod az operációs rendszert a drivereket stb... akkor nagyon sokat lehet javítani a teljesítményen! Nem kis tapasztalatom van abban, hogy a legjobb gép is éti csigaként viselkedik ha nem hozzáértõ telepítette az operációs rendszert (meg az "egyebeket").

DarkSector
nem alaplap+proci uavolt.
csak annyi, hogy alaplapból nekem ez az SE, neki meg sima (sli-t ami támogatja).

DarkSector
azt tudom, hogy 8xxx-es széria, már régi darab, fõleg G80-as. De azért ennyire nem kell lebecsülni, ezt játékban való tapasztalatok alapján állítom, nem grafikonokból.

Ugye többekközt itt az újabbnál is újabb drivereknek köszönhetõen képessek még ezekszerint erõt elõcsalni ezekbõl a már réginek számító vga-kból. <#eljen>

Maxtreme
A 4850 akkor is mérföldekkel jobb. Haverodnál valami el volt toszva..Meg ha mondjuk celeron 1 magos A64, sempron, illetve x2 3800/4400+ vót a gépébe akkor ne is csodálkozz xD