3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • rumkola
    Am szerintem semmi baj nincs a játékkal, szép, élvezetes. FÉNYKARDOZÓS
    :D
  • Maxtreme
    Az irányítás az első komolyabb főbossig jó xD
    Na onnatól én is sírva dobtam el a keyboardot, és nekietem x360 controlerrel. Azzal SOKKAL jobb.
  • Maxtreme
    Nem olvastam vissza.
    Itt most arra irányul a kérdés hogy átlagosan miért jobb a nayggobb felbontás játékoknál?

- A recék nagyban csökkennek (ezen a képen annyira nem látszik, de sok játékban piszok feltűnő)
    - Illetve az 1280 ws monitoron elég furán hat :) Meg sajna az is ha kisebb felbontásban használod. Jóval homályosabb lesz a kép.
  • DarkSector
    huh
    irányitáshoz annyit, hogy azt ti tudjátok megítélni, mert azt nem probáltam, én x-joy-t használok hozzá...
  • watto
    Szerintem jó kis játék ez.
    Engem legalábbis leköt.
    Az irányítása meg teljesen jó ahhoz képest hogy port...
    Mondjuk a bossfightokba elég rendesen melléfutok meg félrenyomok mert szar a kamera de hát ez van :D
  • DarkSector
    jah értem...

háát akkor max arra tudok gondolni, hogy automatikussan leállítja, mert 9500gt-vel nyomod ahhogy látom, bár 9600gt-vel asszonták elég jol fut...megnézem nálam is pill.
  • DarkSector
    hát igen ez árkádos játék lett, de nekem pont megfelel, sajnos a munka meg egyébb dolgok miatt nincs lehetőségem RPG szinten küldeni a játékokat, egy ien 15-20 orás játékkal untig elvagyok.

feliratot lehet, legalábbis x-en tudtam, itt a menüben ha jól emlékszem az audio opciónál, vagy a launcher-nél.
    ezt még nem is néztem eddig.
    magyarositás az jobb lenne, de csekély az esély rá, hogy valaki megcsinálja. :D
  • Szabi1991
    csak a felbontást tetem 1024re indítás előtti ablakban... :O
    ám játékközbe szebb lényegesen, de fraps jpgbe így menti ki :D
  • Szabi1991
    sztem eléggé szép a garfika, bőven elég egy kellemes kis "árkádos játszadozáshoz" :-)

engem 1dolog zavar, nem vagyok angolból vmi hű de perfekt (hallás alapján), viszont érdekelne a történet.. angol felíratott nem lehet kapcsolni ? :D
  • DarkSector
    jah itt picit a texturák furán néznek ki, a repcsinek valahogy nem iennek kéne lennie...:S
    nem állitottad a cfg-ben low-ra?
  • dezsolti78
    Hi, all!
    Srácok engem kivág a gém az asztalra már az első pálya betöltése előtt mindenféle hibaüzenet nélkül. Valakinél volt még ilyen probléma, mit lehet ezzel kezdeni? Segítséget előre is köszi.
  • DarkSector
    semmit=senkit
    sorry :D
  • DarkSector
    érted nem akartam megbántani semmit, de ez számomra hihetetlen, hogy pont ez a játék ami csúnya nekik...
  • DarkSector
    isten ment, nehogy félreértsen valaki....én pc-n 1 játékér SEM adok ki pénzt.
    és nem gond, ha mindenkinek más a véleménye, de akkor lehet én néztem félre, és akkor ez csúnyább star wars, mint amiket eddig kiadtak pc-re...lehet, akkor ennyi mindenki játszik amivel akar.

csa az fura nekem, hogy töbezren rinyáltak, mindenféle fórumon, hogy mien geciség hogy nincs FU pc-re, és erre írtam, hogy most meg 70% vinnyog itt mindenen....

Vagy ez jelenti a jövőt???
    ez a stalkerből egy kép...hát ez nem nagyon nevezhető szépnek, ha a FU-t rondának tituláljuk.
    http://www.origo.hu/i/0703/20070326stalker6.jpg
  • Szabi1991
    nálam ilyen:

dualcore 2,5ghz-s proci, 2giga ram, 9500Gt vidkari, 1024x768 (monitor ennyit bír -.-") stabil 30 fps
  • Grifidos
    Hagyd ezek még mindig csak arra izgulnak, hogy állítgathatják a csúszkákat és dedós módjára nyávognak hogy : BEBEEE NEKEM TÖBB AZ FPS-em!
  • Magiszter
    Nem tudom de ha a végét nem barmolják el annyira a játéknak, meg az az anticsít rendszer nem lenne akkor simán megvenném. Csak hát köszönöm, de teli van játékmenetbeli hülyeségekel a vége, ami csak feb*ssza az agyamat. De ez nem a port hibája, hanem ilyen a játék. És a Bájövernek nem MMORPG-t kellene csinálnia (nagyon felkapott lett az MMO, de a ráknak kell annyi netes szerepjáték), hanem egy KOTOR 3-at rendes Single Player formában. Esetleg egy Jedi Knight-ot is rittyenthetne valaki. Technika meg van hozzá, sztorit meg kismillió forrásból vehetnek.
  • DarkSector
    nah egye fene.
    FELEJTSÜK el a portolást...legyen ha nektek ez kell...szar a port egye fene, de:

Monnya már meg valaki közületek, mielőtt hülyére vennétek, hogy itt nektek mi a minőségromlás, vagy hol jelentkezik, amikor felbontást csökkent az ember.

1280-as kép FRAPS-al készült.

1680-as kép ugyancsak FRAPS-al készült.
  • Szabi1991
    eléggé gyenge gépem van, de 1024be tökéletesen megy
  • Bartn73
    "most meg zsír minőségben megcsinálták" naja ezen vigyorogtam kicsit szóval nálad eza fos zsír minőség oké Ésmég jóhogy warezzel nyomjuk(sztem aki kipróbálta tuti nem veszi meg,ezért pénzt adni kérni szégyen) kipróbáltam töröltem ennyit ért Bazz hülyevagy még nekünk kéne áldani a Lukas arc nevét hogy voltak kegyesek ilyen kitünő minőségbe át portolni pc-re? jézus-.- Vicc amit művelünk? bazz ezegy fórum akinek nemteccik a játék ideirja És ahogy észrevehetted több az elégedetlen mint az elégedett ember
  • DarkSector
    Jah muttok prinscreeneket ha kell, vagy te is nyomathatsz, irtó zsír a növényzet, meg a karakterek is sok poligonbol állhatnak...:D
  • MrAndree
    Erről van szó. Nem csinálták meg rendesen, de persze valakivel minden szart le lehet nyeletni "mert legalább kijött"...
  • elitehun
    de ha már megcsinálják PC-re csinálják meg rendesen
  • TDantes
    ,,Tudod nem vitaképpen, de én inkább a kibaszott jókurva Stalkeren akadnék ki, mert az gyalázatossan megy az erősebb gépeken is, és kibaszott ronda egy játék, és az még csak nem is konzolport.
    ennyit erről"

Bocs, de ebből egy szó sem igaz. A Stalker nálam maxon, remekül fut, és valami nagyon jól néz ki. Erről ennyit.
  • DarkSector
    az érdekes, mert nálam nem változott mikor 1280-ba raktam 1650-ről...
  • DarkSector
    én sem vagyok LA emberke, de basszus ez nem néz ki szépen??? akkor a játékok 80-90% ezekszerint ronda, mert ez ponthogy szerintem átlagon fellüli.
    és nem kell TERMÉSZETESSEN hogy mindenkinek a szíve csücske legyen, de az tuti, hogy ezekután ien hozzáállással a faszom dobna ki mégegyszer pc-r e ien játékokat.
    Én nem védeni akarom őket, de basszus mien faxán ment a rinya mikor nem jött ki pc-re, most meg zsír minőségben megcsinálták, nem kis munkával pc-re, azt it bőg mindenki, hogy warezba nem megy, holott 1 forintot nem adott még ki érte.

Semmi gond, akkor ezekután nem is kell star wars pc-re....mert 2010-ben amit majd ki akarnak adni a BIOWARE-val válvetve, nah majd akkor lesz a sírás rívás.

ti tudjátok. én viszont ienkor összeteszem a 2 kezem, hogy élsimitást nem kell ráraknom, és éles a kép, meg nem kibaszott gagyi 90-es éveket idéző textúrák vannak a játékban, nem 2-3 folyosón megyek végig, és nem irja utána ki a gép, hogy stage comlete, meg nem tilt le a játék önkényessen, mint a gta4-nél.

Ne haragudj/atok, de vicc amit itt műveltek, de nem ítélkezem senki felett, csak egy cseppet gondoltam ti is elgondolkodtok, hogy mindent a felhozatalhoz kell mérni, és nem képzeletbeli elvárásokhoz....

nagyon sajnálom hogy így látjátok a dolgokat...
  • IMYke2.0.0.0
    Már régóta megfogalmazódott bennem a kérdés: A Lucas Arts fizet neked, hogy tisztára mosod a bugyiját?
    Lejjebb már le volt írva, hogy a felbontás állítgatásával egyenes arányban csökken a minősége is a látványnak - ergo, és más nem jut erről eszembe: az egész egy kibaszás!
    Érted már?
  • MrAndree
    Ha eddig nem sikerült felfognod miről beszélünk akkor nem is fogod soha. Nem is vártam mondjuk.
  • DarkSector
    nem én nem a csak felbontásra mondom hogy krekk hiba, hanem hogy sokan a szaggatás, meg kevés fps miatt sírnak.

a csak felbontás az kinek gond?
    egy 15ezres karival vigan elfut...miről beszélünk???
  • IMYke2.0.0.0
    Könnyű a crack-re fogni ezt az ocsmány portot - közel sem szép, és élmény faktor közelít a béka seggéhez. Én ugyanis, hiszek másoknak - s nem vagyok a LA lefizetett ügynöke...
  • bgabor
    És emellett játékélményben durván alázza az utóbbi öt év összes Lucasartsos játékát... ezt is beleértve.
  • MrAndree
    Crack hiba, hogy nem lehet a felbontáson kívül mást állítani? Érdekes crack, meg kell hogy mondjam...
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt te sem gondolod komolyan.
    A javított crack-el is csinálja... elég, ha néhány rendesen kommentelő emberke írását elolvasod. S nem mindegyik "user error"!
  • elitehun
    Te magaddal vitázol?
  • DarkSector
    krekkhiba.
  • DarkSector
    Tudod nem vitaképpen, de én inkább a kibaszott jókurva Stalkeren akadnék ki, mert az gyalázatossan megy az erősebb gépeken is, és kibaszott ronda egy játék, és az még csak nem is konzolport.
    ennyit erről.
  • Kockakölyök
    -_- Na jó van már, nem hiszem el, elindítom egyik mentést és fél perc alatt kifagy a játék és az egyik rohadt pályát nem tudom végigvinni, beszarás :@
  • DarkSector
    Jó de mit nem akartak?
    miért van hogy más helyen azé sirnak hogy szar a port, most meg azért mrt igényes a port, és javítotak a textúrákon, meg videó minőségeken+raktak 3 extra tartalmat a játékba...
    ez hihetetlen. egyszer ez nem jó, aztán az nem jó!!!
    a gépigényt meg már el kéne felejteni mindenkinek...az hogy akad mindenkinek, az nem a játék portolása miatt van, hanem a krekk miatt, a krekk meg nem a LUCAS ARTS munkáját dicséri.
    Vagyis egy szavunk nem lehet, akinek nem tetszik ez a mászkálós típus akkor annak a büdös életben a csillagokkal a feje felett sem fog tetszeni...
  • vki
    Szasztok! Nekem van egy PS2-es karom, átalakítóval. Működésre lehet ezt azzal bírni, vagy marad a bill + egér?

(Amúgy 1280x1024-ben eddig jól megy).

Üdv.:
    Zoli
  • tazis
    X2 5200 proci, 2G ram, Ati X1600 256MB os elvileg mimimumon jónak kéne lenni a karinak.