gyonax#1517
Kipróbáltam a játékot én is, és nem lett ez rossz játék, a konfig hiánya egy kicsit bosszantó, de ha megvan hozzá az embernek a gépe, akkor nem idegesíti annyira... A probléma ezzel a játékkal hogy gyakorlatilag annyi a dolgod hogy mész előre is klikkelsz(ez valakinek bejön, nekem már a DMC-ben se tetszett;)) Rövid szórakozásra jó, de nem egy korszakalkotó játék(nekem személy szerint egy Jedi Academy, vagy még inkább egy Jedi Outcast jobban tetszik) Ami viszont zavaró, és még csak nem is a portolás tehet róla, az a kijavítatlan, hát nem is hibák, inkább hiányosságok: a legszembetűnőbb nekem az, hogy a holttestek kb. 4 másodpercig maradnak a földön, aztán egyszerűen eltűnnek... A másik az, hogy a lézerkard egyszerűen nem ejt látható sebeket(igen ez XBOX-on is így volt tudom). Még egy dolog ami most jut eszembe: a grafika skálázhatóság hiányára mintha olyan hivatalos magyarázatot olvastam volna, hogy a játék manager(fejlesztő, nem tudom már) azt mondta hogy nem akarja hogy ezt a játékot bárki is lebutítva lássa, mindenki döntse el hisz-e neki