3233
-
#1552 VGA? Proci? Ram? -
tazis #1551 Segítséget szeretnék kérni, Mikor elindítom a gamet akkor csak fekete képernyő fogad.Van valakinek valami ötlete hogy mi a megoldás? -
mad363 #1550 tök egyszerű van egy bizonyos grafika aminek az egyik játékba elég x vas a másik játékba ami nagyából ugyanolyan (stílus stb) kell neki xxx vas kicsit poén. meg igazából azt se értem mit próbálsz bizonyítani. -
#1549 másik meg ai nem egy egyetemi docens mert ot állnak mint a vágni való barmok gyakorlatilag alig érek hozzá és már meg is halt
másik meg ellököm őket erre elfekszik azt meghal mikor kb 1 m eset előre mibe halt meg megcsípte valami miközben eset
bocs csak alig vártam a játékot de ez hát nem tudom hangulat jó csak hát akkor is kicsit ízaszón meg a ellenfél mert ez már vicces
na off vége
-
#1548 hát nem tudom de nekem ez a fizika nem annyira jön be neki dobtam egy ellenfelet egyik fának erre kidőlt az összes fa -
havast #1547 ha kicsit is ertenel magyarul,akkor rajonnel,h ezt magyarazom...nem mindenkeppen a poligonszaot kellene novelni,es a texturafelbontast,hanem a fizikat javitani,de hala nvidia bacsinak,annak is fuccs,kinyirta az egyetlen eselyt arra,h legyen 1 eletkepes megoldas(mivel tudtommal felvasarolta az egyetlen olyan ceget,aki kulonallo ,csak a fizikai szamitasokert felelos kartyat csinalt,es valami kamu megoldast tett a sajatjaiba) -
havast #1546 ebben a gepigenyben mi a durvan elszallas?? -
tazis #1545 Segítséget szeretnék kérni, Mikor elindítom a gamet akkor csak fekete képernyő fogad de hang az van, Van valakinek valami ötlete hogy mi a megoldás? -
mad363 #1544 azért meg lehet nézni hogy az emlegetett crysis óta (2éve ) a grafikai megoldások elégé stagnálnak szépek szépek de igazán nem sok különbség van egy 2 éves és egy mai spíl között (játék élményről meg ne is beszéljünk), de a gépigény meg néhány esetbe durván elszál lásd ez a játék vagy gta 4. -
#1543 Ha kicsit is értenél a 3D-s tervezéshez, tudnád, hogy a poligonszám igenis fontos. Most nem azért, hogy hány ezer, meg milyen részletes, hanem ha nem vigyáznak vele, nagyon lehúzhatja a teljesítményt.
A fizikát meg nem ők programozzák, hanem azt is veszik. -
krisz255 #1542 valaki tudna ajánlani egy jó crackfixet vagy cracket amivel nem fagy ki már a bevezetö szövegnél és nincsenek a pöttyök a menű helyett? -
#1541 Amikor a csillaghajót kellene megsemmisíteni ott mit kell csinálni mert én már több mint fél órája szórakozok vele de amire odaérnék hogy zöldre vált és hogy magam felé húzzam addigra mindig odaérnek a bombázók és el kell engednem pedig az elején még valamennyire előrébb tudtam húzni ! -
#1540 Borderlands-nak én ezt nem rónám fel... hisz az egész egy jó mese.
Inkább kapnám el azoknak a fejlesztőknek a nyakát, akik a játékaik során a "hihetetlen látvány, tökéletes fizika, forradalmi játékélmény" stb. jelzők hagyják el a pofájukat promóciózás közben!
Lásd: NFS Shi(f)t, SW: TFU...
-
havast #1539 amugy a borderlands grafikajaval semmi bajom.ugy jo ahogy van(telleg ugy hangulatos),de teny,h amiatt meg nagyon jol regebbi hardvereken,amit irtam. -
havast #1538 szvsz a mai jatekoknal a fejlesztoknek a fizikan kellene agyalni,nem a texturaminosegen,meg poligonszamon,mert azer vicces ami 1-1 jatekban lathato,es fizikanak nevezik.
5eve ugyanazt a rongybabaeffektust nyomatjak,semminek nincs normalis sulya,a gravitacio merteket pl pont borderlandsban nem birtak beloni,a karaktereknek nincs "csontvaza",es semmi anyagnak nincs normalisan eltalalt surusege. -
gyonax #1537 Én nem azt mondtam erre hogy igaz, csak hogy ezt nyilatkozta/írta valaki;)
Ez már havastnak: nem tudom a Borderlands grafikájával mi bajod, de nekem speciel még jobban is tetszik mint ennek a grafikája(más stílus tudom), hangulatos(és nekem ezen van a hangsúly, mert egy kevésbé modern grafikával is el lehet érni eredményt...), szép, és emelett szépen is fut.
Még egy kicsi off a grafikáról általában: ha nem csak arra figyelne mindenki hogy a játékok grafikája hű de milyen gyönyörű legyen jobb játékok születnének szerintem.... Itt van például a már említett Jedi Outcast, vagy hogy mostanában megjelent játékot mondjak: a World of Goo(aminek nincs egy nagy grafikája mégis szórakoztató), vagy harmadik(szélsőséges) példának a Deus Ex... aminek ma már meglehetősen elavult a grafikája, mégis szívesebben játszok vele, mint sok ma megjelent játékkal... -
#1536 viszont egyes gépeket a PS2 is lepipál, mert ott legalább nem szaggat be. xDDDD -
#1535 Borderlands az teljesen más tészta, ne kasvarjuk ide. Az egyetlen cucc amit egynapon lehet említeni a TFU-val az a GTA IV. Amúgy meg nem egységesen szép a grafó, mert 800x600ban kb ps2 minőség. :S -
#1534 ...Aurora Engine + fizikáért úristen[!] felelős motor.
-
havast #1533 nekem realtek hd 2.25volt,csereltem 2.35re,es igy korrekt.
dx 11 nem hinnem,h bekavarna. -
havast #1532 de azert a crysis kb 2eves jatek.ezzel szemben.az nem mind1. -
#1531 Borderlands: Unreal 3 Engine, Cel Shading technológia, ezért rajfilmszerű. Cserébe: gyors, szép, skálázható
SW: TFU: Módosított Autora, nulla skálázhatóság. Cserébe: egyen grafika, ami szemre szép [lehet], de nem nyújthatja ugyanazt, mint bármelyik U3E játék.
-
#1530 Legújabb Realtek HD Audio driver van rajta. de majd megpróbálom a legújabb Catalystot is. Amúgy DX11 nem zavar be neki esetleg? -
krisz255 #1529 valaki tudna ajánlani egy jó crackfixet amivel nem fagy ki már a bevezetö szövegnél és nincsenek a pöttyök a menű helyett? -
#1528 Azért nem. E5200 + HD4670 + 4GB RAM képes rá. Az mondjuk más kérdés, hogy nem HD felbontásban, de egy igen szép magas minőségen viszi...
GTA IV-gyel ugyanaz a helyzet. Nálam fullmaxon megy szaggatás nélkül, ezzel szemben TFU meg nem. :S tehát még a GTA IV is jobb port ennél... -
havast #1527 uj hangkartyadriver nekem megoldotta a hang szaggatasat.
de amugy javaslok uj vga-drivert is. -
#1526 havast: Nálam hiába van meg a négymagos proci, a nagyobb tereken bereccen, kisebb (zárt) tereken hasít... de láttam haverom gépén a játékot, akinek épphogy megvan a minimum...hát neki minimumban is megy, 800x600ban elfut valahogy. -
MrAndree #1525 A hang nekem videókban volt szar, állítottam a hardveres gyorsításon DXDiagban és megjavult. -
havast #1524 erre meg csak azt tudom mondani,h a crysis az ami szarul lett megirva,ahoz,h ki lehessen maxolni,szo szerint 1 mai csucskategorias gep kell.
akkoriban amikor megjelent csak a kivalasztottak elvezhettek volna,ha a crysisnal is igy gondolkodnak. -
MrAndree #1523 Na azért ennek a grafikájától se vágtam magam hanyatt, bár szép azt meg kell hagyni. -
#1522 Akkor ez a lebutítva lássa duma kamu volt. :D Meert én kipróbáltam 1440x900-ban és 800x600ban is, hát marhára butítja a felbontás csökkentés a a grafót, de jobban is fut tőle.... Amúgy meg szerintem hagyhatták volna nyugodtan konzolon ezt a játékot, mert én nem értem miért, de tökjól fut, és néha-néha elszaródik a hang, és szaggatni kezd a játék. Másnál is?? -
havast #1521 jo,de ehez hozza kell tenni,h a borderlands kimaxolva sem kozeliti ezt meg,hiaba nem 1 stilis.ott azer a texturaminoseg,poligonszam sehol sincs ehez kepest.
azert megy jol 8500gt-n. -
#1520 Vicces lett volna ha az EA-nél is úgy gondolták volna hogy senki ne lássa a crysis-t lebutítva -
#1519 "a játék manager(fejlesztő, nem tudom már) azt mondta hogy nem akarja hogy ezt a játékot bárki is lebutítva lássa"
S akkor a "napokban megjelent" Borderlands jut eszembe... amikor az Unreal 3 Engine alatt a játék csak úgy szakít, egy 8500 GT 512 MB-oson [+ AMD 6000+, könyvtár] és egy HD4850 512 MB-oson [E8400, otthon].
S amikor állítgatom a képminőséget, szépen, gyönyörűen látom is, mennyit javít vagy rondít a végeredményen... nincs is jobb érzés annál, hogy tudom: a gép aktuális teljesítményéhez mérten, kitűnő sebességgel fut a játék, s nem egy tengerentúli, irodai mitugrász kénye kedve szerint!
-
MrAndree #1518 Persze. Ugyanennél a cégnél jelentették ki egy évvel ezelőtt, hogy azért nem jön PC-re mert nem létezik PC ami tudná futtatni... -
gyonax #1517 Kipróbáltam a játékot én is, és nem lett ez rossz játék, a konfig hiánya egy kicsit bosszantó, de ha megvan hozzá az embernek a gépe, akkor nem idegesíti annyira... A probléma ezzel a játékkal hogy gyakorlatilag annyi a dolgod hogy mész előre is klikkelsz(ez valakinek bejön, nekem már a DMC-ben se tetszett;)) Rövid szórakozásra jó, de nem egy korszakalkotó játék(nekem személy szerint egy Jedi Academy, vagy még inkább egy Jedi Outcast jobban tetszik) Ami viszont zavaró, és még csak nem is a portolás tehet róla, az a kijavítatlan, hát nem is hibák, inkább hiányosságok: a legszembetűnőbb nekem az, hogy a holttestek kb. 4 másodpercig maradnak a földön, aztán egyszerűen eltűnnek... A másik az, hogy a lézerkard egyszerűen nem ejt látható sebeket(igen ez XBOX-on is így volt tudom). Még egy dolog ami most jut eszembe: a grafika skálázhatóság hiányára mintha olyan hivatalos magyarázatot olvastam volna, hogy a játék manager(fejlesztő, nem tudom már) azt mondta hogy nem akarja hogy ezt a játékot bárki is lebutítva lássa, mindenki döntse el hisz-e neki -
havast #1516 volt konzolom,azon nem lehet dolgozni,az a tre vele.
meg hardverekkel kereskedem
meg photosoppal dolgozom.
meg weblapszerkesztek.
a pc multifunkcios gep,alapvetoen nem (csak)jatekokra lett kitalalva.
-
MrAndree #1515 Ha Téged nem zavar, hogy nem lehet konfigolni akkor mi a szart keresel PC-n? Vegyél egy konzolt, olcsóbb és nem lehet konfigolni, bedobod a lemezt és játszol. -
havast #1514 a jatekelmeny alapvetoen boxon is ilyen,mondhatni ua,tehat nem a port hibaja. -
MrAndree #1513 Nem érted és soha nem is fogod azt már látom...