Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • DarkSector
    Jah !!!
    és még most szólok előre, hogy senki ne jöjjön azzal, hogy jah 4870, meg afelett...

mert ne hidje más senki manapság, hogy jön egy konzolos játék átirat, és akkor "...jah ez a szar konzolos port, akkor majd elég lesz a 20ezres vga-m"

a nagy lófaszt.
    ráadásul...nem vagyok gazdag, de abban egyetérthetünk szerintem, hogy egy 35ezres 4870-es kari egyeltalán nem drága, és a mai játékokahoz képest nem lehet azt se mondani, hogy ez felesleges.
    Sajnos vagy nem sajnos...de a megszokott 4850-es szintet, már rég elhagyta a legtöbb játék.

Amúgy meg ez lukácsék birodalma, és leszarják hogy kinek mien gépe van, a lényeg nekik, hogy minőséget adjanak ki ez elnézve a kezdeti bugokat, abszolute sikerült!

És ha sokan emlékeztek esetleg, mi is volt a kifogásuk régebben...azon kívül amit leírtam???

Hát valami hasonlót nyilatkoztak egészen pontossan:
    "Azért nem adják ki pc-re, mert NEM SZERETNÉNEK KOMPROMISSZUMOKAT A JÁTÉKBAN, vagyis semmi féle állítási lehetőséget, és ezvégett akkor legalábbis szerintük nem lettek volna képesek az akkori átlag felhasználói gépek teljes egészében a vizuális és játék-élményt visszaadni, úgy ahogy a fejlesztők megálmodták a játékot..."
    - na jó még jöttek a fizikával is, ez monnyuk fasztudja igaz-e volt, de azért a procit most is jól megdolgoztatja azért a fizika.