• Eriongtk
    fénymásolt lapok: röhögnék rajta, és elolvasnám (csakazértis-alapon :D)
    filctollas cd-t: attól függ mi lenne rajta, pl képeket 1 közös programról nehéz hologravirozott médián megvenni... de maradjunk annál, amire gondolhattál igazából: annak is ugyanúgy örülnék mintha bármilyen más formában kaptam volna meg.
    Sértődés akkor lenne, ha csak a filctollat kaptam volna :P
    ---

Erről a kocsikisírásos dologról meg ez jutott eszembe:
    http://www.youtube.com/watch?v=CzG_oHDLZdc
    "mert joga van hozzá" :D

"Azt remélem, hogy öt év múlva számos online funkció sokkal biztonságosabb lesz. Meggyőződésem, hogy sok ember fog örülni, ha már az e-személyivel virtuálisan és biztonságban intézheti majd a hivatalos ügyeit, a bevásárlásait. Lesznek olyan területek, ahol kevesebb anonimitás mellett sok embernek könnyebb lesz az élete - egy szabad világhálón" - hangsúlyozta végül a politikus."

Mi köze ennek a bármilyen, alternatív megoldásból származó anyaghoz?
    Mint B0nFire is írta, ezeknek az fáj a legjobban, hogy nem tudnak csak saját szájíz szerinti dolgokat lenyeletni velünk.

"A cél a büntetendő anyagok eltávolítása a világhálóról."
    Igen kérem, és ki dönti el, hogy mi büntetendő?
    Figyeljétek meg, nemsokára azt is kitalálják, h az online flash játékokat is szerzői jog védi, ezért fizessél a jogdijakért (mert ugye, artis jus szerint nincs olyan, h lemond valaki saját szerzeményének ilyen-olyan jogáról...lásd pc-x magazinos húzásuk)
    Lenne nekem is 1 javaslatom, vessünk ki a monitorra is adót meg jogdíjat meg jogdíjadót, meg pixel-korlátozást, elvégre ez az ördögi doboz jeleníti meg az (il)legális tartalmakat számítógépünkön...pff