• zsolltikka
    Sony Playstation-nel játszani drága dolog (már a többi platform alternatívához viszonyítva). Mindig is az volt. A Sony máshogy gondolkozik. Pl. már rég nincs az eredeti Xbox-hoz (az elsőhöz) új játék, a PS2-höz meg még mindig adnak ki játékot- csekk a linket.
    A PSP is az EU-ban van 2005 ősze óta. Az MS meg most tervezi egy kézikonzol piacra dobását. Biztos jobb lesz. Közel 4 év ebben a szektorban nagy idő.
    De a Playstation-ösök már négy éve tudják, mit is jelent a true mobile gaming. Ez az amit egy Iphone vagy egy N-gage játék soha nem fog tudni. Az MS jövőbeni marok konzolja szerintem tudja majd.
    Mi mindenesetre csak nyerünk a dolgon. Mert a PSP-n színvonalas alkotások vannak, feltételezhetően az MS új konzolján meg lesznek. Sztem egymás fölé fognak minőségben, élményben licitálni. Továbbá nyilván a Nintendonak s lépnie kell kézikonzol ügyben.
    Kiváncsi vagyok továbbá, milyen HW/SW környezete lesz az Xbox handy-nek. Illetve kompatibilis lesz-e az eredeti Xbox (első) játékokkal valamilyen formában?