73
-
huanito #33 Igen, de a becslést egy piackutató cég végezte, aki utánanézett az alkatrészek árának. Arról gondolom olvastál, hogy a SONY játékrészlege mennyit bukik évente. Erre az évre kb 6-700 millió $ jött nekik össze, úgy, hogy ebben benne vannak a játékeladások is. Ez az első üzleti évében a PS3-nak majdnem 2 milliárd $ volt. A többire csak holnap tudok reagálni, mert nem leszek gépközelben. Hello -
huanito #32 A kontroller és a "szar" játék izlés kérdése. Ha csk játékra használható a Box és azok szarok rá, miért adnak ki rá pénzt az emberek? Miért vannak többen a LIVE-on, mint a SONY hálózatán, ha az ingyenes. Az agyonreklámozott Home-ra, ami egy rakás pénzébe került a SONI-nak, miért csak hét millió ember kíváncsi, pedig ingyen van? Miért vesznek átlagban több játékot a géphez, ha olyan rossz? -
Sir Ny #31 és nem egy olyan cég jelentette ki, hogy jó dolog ps3-ra fejleszteni. -
Sir Ny #30 az csak egy becslés volt. szerintem kb fele ennyi. -
huanito #29 És meg azt olvastam egy cikkben a GK-n, hogy még annál is nehezebb programorni, Elég, ha csak a Kojima riportra gondolsz, amikor kijelentette a Metal Gear fejlesztése után, hogy mindenki istenítette a procit, de meg vannak a korlátjai. Nem egy cég tett olyan kijelentést, hogy nem akarnak szenvedni a programozásával, ők játékot akarnak fejleszteni. Ilyen nyilatkozat a PS2-nél nem volt. -
Sir Ny #28 "A konzolt ugyanis a játék adja el."
nem. a konzolt az ár adja el. de még az sem. az árcédula, és a marketing. itt van az xbox, csendes és szinte hűtőnek is használható, rohadtsokba kerül, rosszabbak rá az exkluzívok, szar a kontrollere, nem tud BD-t lejátszani, mégis, többen veszik, mint a PS3-at, azért, mert az árcédulán az áll, hogy 45 ezer, és nem az, hogy 45 ezer, plusz évi tízes. nomeg az, hogy hamarabb jött, és akinek a haverjainak box volt, azok is azt vettek. -
huanito #27 400$- ért árulják és 450$ ból állítják elő. Volt egy hír pár hónapja itt az SG-n. És erre még rá jön a kiskereskedők haszna. -
Sir Ny #26 "Képzeld magad egy kis fejlesztőcég helyébe: nehéz kiadót találni, nehezebb fejleszteni egy bonyolultabb rendszerre PS3,"
nem tom, de én azt hallottam, hogy jóval könnyebb, mint annó a ps2-esre volt. -
Sir Ny #25 "Mit gondolsz a Final fantasi viccből vándorolt át Boxra?"
szerinted önszántából? (miért nincs vekker smájli?) ÉBRESZTŐ! -
Sir Ny #24 "Úgy látom leszűrted a lényeget!Az a lényeg, hogy nagy tudású a gép, emiatt drága ÉS nehéz rá fejleszteni. Ráadásul a SONY bukik minden gép eladásán is jócskán ezért nincs mit visszaforgatnia a játékok fejlesztésébe."
régen talán. de már régóta nem. -
huanito #23 Én éppen attól félek, hogy a Boxos játékokat írják át, ha nincs újdonság, akkor senkit nem fog érdekelni, csak egy szűk réteget. -
Sir Ny #22 "A szar ragas az amit a Sony muvel hisz nem latjak be hogy BEBUKTAK a hiperszuper vackukkal:D"
te úgy nézed, hogy bebukták a konzolt - ők meg úgy, hogy megnyerték a BD-t -
huanito #21 Úgy látom leszűrted a lényeget!Az a lényeg, hogy nagy tudású a gép, emiatt drága ÉS nehéz rá fejleszteni. Ráadásul a SONY bukik minden gép eladásán is jócskán ezért nincs mit visszaforgatnia a játékok fejlesztésébe.Az meg teljesen mindegy, hogy GT4, vagy GT5 a lényeg, hogy sokáig készül. Mire kijön már lanyhul az érdeklődés a gép és a játék után. Egy játék fejlesztése 20-50 millió $, ha kb két évig tart.Ha négy vagy öt évig tart értelemszerűen a duplája. Mit gondolsz a Final fantasi viccből vándorolt át Boxra? Nem térült volna meg a fejlesztési költség. Ha hiszed, ha nem volt Dreamcast-em és játszottam a Shenmue-val és én ugyanúgy nem értettem miért nem veszik a gépet.Nem volt sikeres amerikában sem, csak miután a SEGA csődöt jelentett és leárazták, akkor kezdték el a gyűjtők vásárolni.A nagyobb kiadók éppen azért nem fejlesztettek rá, mert az első évben nem érték el az öt millió darabot sem. A Konami és az Electrnic Arts nyilatkozta, hogy ez az oka.Ha Amerikában olyan sikeres volt- ami a legnagyobb játékpiac- miért nem adtak ki rá a nagy kiadók játékot? Hidd el lett volna rá vevő! A PS- és a 3DO-t példának hoztam fel, minden gép képességét(pixeles grafika) az adott kor színvonalán kell vizsgálni, vagyis a kilencvenes évek vége.
Képzeld magad egy kis fejlesztőcég helyébe: nehéz kiadót találni, nehezebb fejleszteni egy bonyolultabb rendszerre PS3, PSP szemben a Wii-Xbox, DS . Hidd el sok cégnek nincs választási lehetősége az egyszerűbb, könnyebben programozható rendszerre fejleszt, ezért kerülnek át a PC-s fejlesztések Boxra. A konzolt ugyanis a játék adja el. -
Renátó1985 #20 hihetetlenül elfogult vagy...írtad lejjebb látszik, hogy nincs ps3-ad, rajtad pedig látszik, hogy van
nekem is van havi egyszer bekapcsolom... be kellene ismerni végre a sony ezt a generációt csúnyán bebukta -
Sony Playstation-nel játszani drága dolog (már a többi platform alternatívához viszonyítva). Mindig is az volt. A Sony máshogy gondolkozik. Pl. már rég nincs az eredeti Xbox-hoz (az elsőhöz) új játék, a PS2-höz meg még mindig adnak ki játékot- csekk a linket.
A PSP is az EU-ban van 2005 ősze óta. Az MS meg most tervezi egy kézikonzol piacra dobását. Biztos jobb lesz. Közel 4 év ebben a szektorban nagy idő.
De a Playstation-ösök már négy éve tudják, mit is jelent a true mobile gaming. Ez az amit egy Iphone vagy egy N-gage játék soha nem fog tudni. Az MS jövőbeni marok konzolja szerintem tudja majd.
Mi mindenesetre csak nyerünk a dolgon. Mert a PSP-n színvonalas alkotások vannak, feltételezhetően az MS új konzolján meg lesznek. Sztem egymás fölé fognak minőségben, élményben licitálni. Továbbá nyilván a Nintendonak s lépnie kell kézikonzol ügyben.
Kiváncsi vagyok továbbá, milyen HW/SW környezete lesz az Xbox handy-nek. Illetve kompatibilis lesz-e az eredeti Xbox (első) játékokkal valamilyen formában? -
wackydog #18 Mindenkinek mas az allaspontja ez nem vitas,hiaba is nyuzzuk itt egymast semmi nem fog valtozni....sajnos:(
De egy biztos az eladasi statisztika azert valamire megis ramutat PS3 3.hely....
-
muerte2 #17 Nem is ertem, hogy ez kerdes volt e hogy elzrakozik...
Miert zarkozna el egy meg nekik kiaknazatln piaci teruletrol. Most megszorongatjak a regi motorost az asztali fronton nem is sikertelenul utanna meg a marokkonzolok teruleten. Nem baj, legyen csak konkurencia, mert perpill az egyetlen officiel letezo jo marokkonzol a PSP, nem officiel meg a DC marok valtozatok.
Valaki irt kullogasrol, miert lenne kullogas meg hol? Ha a BD meghajtokra gondolunk az egy esszeru lepes volt toluk, hogy beepitve nem tamogattak egyiket sem meg nem volt eldontott hogy mi fut be a ket formatum kozul, nem mellesleg igy vegig olcsobb tudott maradni. -
jó jó értem egy kicsit félre mentél de nem baj majd én vissza terelek!!
Először is nem arról van szó hogy kinek mi az igénye egy adott konzolon,ha neked nem kell a minőség vagy mondjuk sorolhatnám ok.
A pc-t feledem mer miért is mhh mennyibe kerülne egy wc ami azt a játékot futassa ugyan olyan minőségben akadozás és mindenféle biszem baszom csökkentése nélkül??
Játszhatóság ??
Hát persze hogy könnyebb egy nintendora ki adott bármit felülnézetből játszani mint a ps3ra pl: gta4el nyomulni (rendesen)Ezt ragozhatnám !!
Nem azért vettem meg vagy venne bárki ps3at mer bd akar nézni,bár ez egy olyan plusz ami meg kapta a legjobb minősége címet..
A Sony azt lássa be amitől (nagy képű lett)
-
Figyelj mindig kapaszkodsz valami hülyeségbe,ha be ismered hogy többet nyújt a gép,akkor avval jössz hogy sokáig készül?! Nem értem a logikád??
Nézd meg azt a videót amit a Spanyolok csináltak gt4mobile for pspGO!Nem gt5 mobil!!Hallod az agyadat eldobod hogy milyen fantasztikus grafikája van neki!!
Ja és ami Dreamcast és nem dreacast- Csak Europában bukott az usa-ban nyerő volt az utolsó percig!!
Az nem baj ha neked nincs valamelyik Sony konzol,nem néz le téged senki ezért!!De nem is kell fikázni,egy részt nincs miért’ más részt meg itt az ideje hogy be szerezzél egy példányt!
Hidd el sokkal jobban élveznéd gamékat mer van rá sok játék jó fajta,és persze feljebb jutnál egy bizonyos szinten minőségben
-
wackydog #14 Hiszed vagy sem volt PS(poor shit)em es xboxom is es a mai napig kitartok a wii mellett.
Miert?
Mert pofatlansag a Sony meregdraga konzolja a belezsufolt sok kutyuvel es egyetertek huanitoval nincs ra szugseg!!!
Ha a grafikat dicsered 1000el akkor ne feledjuk a pc ver mindent...de ha jatszhatosagrol es jatekelmenyrol beszelunk ,ami a mai felhasznalok koreben igencsak fontosnak tunik ,persze az ar utan,teny hogy a nintendo vezet....
Miert vennel Ps3 at amikor BD mar asztaliban olcsobb es jobb minosegben megszerezheto a legutolso kinai utangyartotol....
A szar ragas az amit a Sony muvel hisz nem latjak be hogy BEBUKTAK a hiperszuper vackukkal:D
-
Ja hogy innen fúj a szél!!
Szóval te egy olyan felhasználó vagy akinek elég a (ps1)grafika és soha nem vesz eredeti játékot,vagy letöltöd valahonnét stb stb.
-
Ahogy peneled OTT A PONT -
wackydog #11 "S" sorry lemaradt -
wackydog #10 azon gondolkodok hogy az xfos nev melle a Playtation (PS) is megerdemelne hasonlot.
PL: PS (poor shit)
LOL -
Látszik hogy nincsen ps3ad!!
Amit meg írtál 99%on veszett téma!! Szar rágás!!
Felhasználok többségének Magyarországon pénzük nincs ’’és nem kedvük,,Ezért veszik az Xfost kéziben meg a nintendot!!!
-
Ja egy csomó jó játék két darab kockával kerülj ki egy harmadikat felülnézetből!! -
huanito #7 Ha csak ennyi jó játék készült 3 vagy 4 év alatt akkor régen rossz! Azért elgondolkodtató, hogy a GT5 Mobil is ilyen sokáig készül. A játék sikerességét az eladott darabszám jelzi, ez kb 30 millió összeladást jelent. A többi játékból csak pár százezer fogy,akkor ez nem jelent semmit. Dreacastra is volt Shenmue, meg egy neten nyolc fővel játszható F355 Chellenge-ami akkor újdonság volt- oszt' mégsem kellett senkinek a gép és sírba is tette a SEGA-t. -
huanito #6 Így igaz. A SONY számomra a PS1-es korszakban volt jó.Akkor egy olyan konzolt alkottak meg, amit csak játékra lehetett használni és könnyű volt programozni. Amikor kijött a konkurens Panasonic 3DO, igaz hogy sokkal többet tudott, de méregdrága volt és az embereknek nem volt szükségük a fölösleges funkciókra, csak játszani akartak. Úgy látszik, hogy a SONY nem tanult az akkori konkurencia hibáiból és elkövette ugyanazt. -
Nézd meg a következőket:
-GOW: Chains of olympus
-Monster Hunter széria
-Wipeout széria
-Ridge Racer széria
-Metal Gear Solid: Portable Ops (vesd össze az apple MG játékával :) )
-GTA széria
und so weiter
Nekem már sok szines kijelzős akkumultáros kütyüm volt,
játékra a
SONY PLAYSTATION PORTABLE A LEGJOBB.
-
wackydog #4 ...Nem csak a kezi konzol piacon,de mar a konzol szegmensben sem bika.....technikailag lehet hogy az ,de ugy latszik a felhasznalok nem ertekelik a bikat es inkabb a karanba tartjak ,bezart ajtok mogott ahol csak NYUGLODIK es inkabb valasszak az xfost(bar ez a nev meg mindig tobb eledast takar mint a ps3 Bika :D) vagy a "korcs" Nintendot(aki az elen jar).....
A sonynak nem kellene gondolkodnia azon hogy telefont hoz ki hanem a NAGYON NAGY mellefogasan kellene korrigalni!!!Esszeru hogy kihoztak egy konzolt amibe rengeteg penzt oltek es BUKAS volt,most egy telon gondolkodnak,ami varhatoan teli lesz kutyuvel es meregdraga lesz....ismet Bukasra(remeljuk nem) lesz itelve.
A Sony elvesztette a neve nagysagat ,hisz a konzolja nem tul sikeres,mas muszaki termekuk minosegben jo,bar arban a csillagos eget suroljak,de a piac tobbi resztvevoje kozel olyan jo vagy jobb minoseget produkal elerheto aron(pl LCD.Tv,Blue ray lejatszok,hazimozik es meg sorolhatnam)
Nekem az az erzesem hogy az elmult evek folenyes piacbirtoklasa utan a SONYnak kisse nagy lett az arca es elszallt magatol,pedig jolenne eszrevenni hogy mar nem egyeduralkodok.....inkabb ok a sereghajtok.....
Ami az Xboxot illeti kivancsian varjuk a kezimegoldast,remelhetoen(vagy 100%)jobb lesz mint a PSP...... -
huanito #3 Megnézném, hogy a kézi konzol piacon a SONY mikor volt bika. Beleölt egy csomó pénzt, kifejlesztett egy bika gépet, amihez kevés jó játék van. A Nintendo a tíz évvel ezelőtti technológiájával pedig tarol, mert sok jó játék van rá. Nem lehet vele filmet nézni, nem lehet zenét hallgatni "csak" játszani lehet vele. Én bízom benne, hogy a közeli jövőben a Micro nem jön ki más géppel, mert az asztali konzoltól kellene erőforrásokat elvonnia. -
Ezért drága nektek a Sony mer ő a bika a piacon!!!! -
Hát hogy ha ez így van akkor nagyon DE nagyon kullognak valaki után nem ??Sőt úgy látszik a Sony-nak van már egy árnyéka a piacon!!!
Ezzel gyakorlatilag be vallották hogy le csúsztunk a konkurenstől.
1/- Csökkentse az árát a Sony mer bojkottálni fogják
2/-a Mikrofos erősen támadja így meg úgy a Sony üzlet politikája bla bla nye nye nye.
3/- Most gyakorlatilag full copy
-Microsoft jelezte, hogy nem zárkózik el egy hordozható készülék piacra dobásától, ám az időpontot és a megvalósítás módját még nem tudni.
-Az alelnök válaszai alapján arra következtethetünk, hogy a prioritási listán a Project Natal, vagyis a mozgásérzékelő vezérlő elkészítése, valamint a nappali meghódításának további erőltetése
-saját mobiltelefonok
-hogy azután az Xbox Live platform kiterjesztéseként elérhetővé tegyék a jelenleg is meglévő szolgáltatásokat az új készülékeken