Vajon,mi az igazság?
-
Vajon,mi az igazság?
Tegnap este sok minden eszembe jutott,hogy mi létezhet és mi nem
mire hitték,hogy nincs,amíg nem tudták bebizonyítani
rengeteg dolog van,ami létezett,de nem hittek benne
Én,mint hithű ember,nem kéne,hogy ilyen kérdéseket tegyek fel,de felteszem,mert kíváncsi vagyok a többiek véleményére.
Vajon van Isten,Ördög? Természetesen,ha az egyik van,akkor a másiknak is lennie kell.
Miért van az,hogy ha látunk valakit szenvedni,akkor sajnáljuk?Honnan jön ezaz érzés?Ki kódolta belénk,hogy ezt sajnálnunk kell,nem pedig örülni ennek.
Létezik a sors?
Isten,ugye nem látható.De ettől függetlenül létezhet.
Vannak dolgok,amiket az emberi elme képtelen felfogni.
pl. Isten,Ördög,végtelen,halhatatlanság
Mint tudjuk a végtelen létezik,de képtelenek vagyunk felfogni,mi is az.
Feketelyukak is léteznek,amelyek olyan erőt birtokolnak,hogy képesek bolygókat megnyújtani,mi közben a vonzák magukba a Földnél sokkal nagyobb bolygót is.
Egy fekete lyukban,nincs tér és idő.Nos mi ezt nem tudjuk elképzelni.
Most,hogy újra felcsaptam a Bibiliát,és beleolvastam,sehol nem írják,hogy aki meghal,az a mennyországba kerülne,vagy a pokolba.
Azt írták,hogy majd feltámad.Ez annyiba jó,hogy egy halottnak,1 perc és 1000év is ugyanannyi idő.
De,hogy is támadhatna fel bárki is,aki az enyészeté lett?
Erre is választ ad a Bibilia,hogy Isten minden általa alkotott emberre,állatra,pontosan emlékszik.
Mi van azokkal a beszámolókkal,ahol a fickó/nő klinikai halálból tér vissza?Ők mind beszámoltak valamirőla,amely mindenkinél egy kicsit másabb.
Youtube-on van fent egy videó,ami arról szól,hogy a csávó 90percig halott volt,és,hogy ő addig hol járt.