• Lord Zax
    Istenem mennyi szánalmas idióta van itt. :))
    Mindenki tud cáfolni mindent és bizonyítani is, főleg olyanokat amit senki sem ismer. :) Van ezer cikk az állításokra és annak a cáfolására, lehetne linkelgetni éjjel nappal. :)
    Nem kezdem el felsorolni a hibákat de millió van, nem csak ezen a képen, kaptam nemrég egy könyvet ami ezekre a hibákra mutat rá, bár biztos van olyan könyv ami pont ezek ellen van, és ami arra is ad válasz...
    Én azért írtam ezeket mert ezek alap kérdések, és lehet látni szabad szemmel elsőre, az árnyékok összevissza állnak a homok, a háttér,a zászló stb.
    Ezt egy amatőr grafikus is jobban kijavította volna.
    Az eredeti képet pedig soha az életbe nem fogjátok látni mert olyan nincs. (utólag lehet magyarázni hogy miért merev a zászló, meg miért lebeg, miért nincsenek a háttérben csillagok stb, de ez már szánalmas, mindenki tudja ez egy készített kép, csak még azt is elbaszták. :)
    Aki ezt elhiszi meg is érdemli.
    Ja lehet még felhozni ilyen témákat vannak e ufók meg van e isten, arra is vannak bizonyítékok meg cáfolások és lehet idiótázni. :)
    További jó beszólogatást az okoskáknak akik elolvasnak egy cikket és el is hiszik.