• Molnibalage
    #163
    naneee...nem hiszem el, hogy egyetlen kormánynak se jutott még eszébe pl. hogy egy távirányítással rendelkező rakétabázist telepítsen a holdra

    És minek te nagyokos? A Hold 300'000 km-re van te oksotjás. Miért lenne jó onnan indítani bármit, mikor el kell vinni oda te szerencsétlen... A Satrun V mennyi tömeget vitt el oda? Milyen rakéta kellene, hogy onnan visszajöjjön bármi? A -kétszázix fokon tárolt cucc élettartama mennyi lenne? Stb. Komolyan mondom egy óvódásnak több esze van, mint neked... Földkörüli pályára sokkal több értelme van bármit tenni és kb. 100-szor egyszerűbb és olcsóbb.

    vagy leássanak pár km-rel a felszin alá, hogy ott milyen kőzetek vannak, vagy bármi hasonlót vigyen végve, a lehetőségek száma szinte kimeríthetetlen, hogy mi mindent lehetne ott még csinálni, kutatni, etc...

    Mivel? Gyalásóval? Mekkora egy fúrógép tömege? Áh, pár száz tonna. Ja, hogy azokat földi körülmények között hónapokig rakják össze és MW-nyi elektromos árammal működnek. Eszemfaszom megáll a hülyeségeden.

    kicsit sem furcsa, hogy 1972-ig gyakorlatilag évenként voltak holdra szállások, aztán egyszercsak puff, hirtelen végeszakad az egésznek "na minket ez már többé nem érdekel, uncsi" felkiáltással. hmmm...érdekes, nem? vagy csak én találom ezt furcsának?

    A show addig tart amig van pénz. A II.Vh hat évig tartott és egyszer csak vége lett. Május 8-án még lőttek, 9-én nem. Csak én találom ezt furcsának.

    Hülye...