• torreadorz
    "elég gyenge lett ez így, a saját igazunkat arra alapozni, hogy a másiknak nincs tapasztalata. neked sincs semmi tapasztalatod a témában, úgyhogy felesleges osztanod az észteket, az sg-nél mindenkinek egy halom van."

Hát szerintem meg annyira nevetséges vagy hogy ez már fáj...
    Én arra alapozok amit azok mondtak akik jártak a Holdon, aki tervezték az egészet, magyarán képzett űrhajósokra, mérnökök tizezreire, akiknek ez a szakterülete. Ha én azt mondom hogy a háromszög belső szögeinek összege 180 fok, akkor sem magamra alapozok, hanem azokra a tudosokra akik ezt bebizonyitották.

Ha te bármi mást állitasz, akkor vagy vezess le egy helyes bizonyitást róla (volt aki megtette lásd. pl Bolyai és el is ismerték) vagy mutasd meg azt a szakembert aki bebizonyitja hogy nem igy van. De ilyen te nem tudsz mutatni.
    Szóval amikor a NASA mérnökei az állitják hogy ez igy vagy úgy lehetséges (akik egész életükben ezen dolgoztak, ezt tanulták), majd jön gipsz jakab mucsaröcsögéről 8 általánossal és közli hogy szerinte meg a Holdon máshogy kéne kinézni az égnek akkor hagy adjak már egy kicsit többet a mérnökök szavaira...

Arról nem beszélve, hogy már korábban kiderült, hogy ti soha nem állitotok semmit csak mondtok, soha semmit nem tudtok bizonyitani, de ugyanezt elvárjátok a túloldalról, és ha a túloldal bebizonyit valamit akkor meg biztos mindenki egy nagy globális összeesküvés része... hülyegyerek...