• MacropusRufus
    Amergin: ha a vöröscsillag lett volna azt is jeleztem volna ui. a tököm televan már, hogy a szájbakúrt poltika minden fórumra beteszi a lábát.

Na akkor tisztázzunk valamit: zsidó származás nincs. Új a zsidó az egy vallás a faja meg a shemita. Ez olyan mindha azt mondanád, hogy kereszétény a faja.
    A magyarnak is van egy speciális értékrendje: a másik hátán felmászni lehetőleg úgy, hogy akin feljutottam azt a srábanyomja, és ha nem tud felmászni az a minimum, hogy a másikat is visszarántom. Azért ez is gázos mentalítás.
    Tudod: dögöljön meg a szomszád tehene is.

Namost a felvonulás: én elitélem a melegek felvonulását, mert ezt nem így kellene. De: amíg a melegek csak vonúlnak addíg a nemzeties arcok szétverika fél várost...
    Jogállam: Franciországban indokolt esetben a tömeg megfékezése érdekében célzott éles lövések leadhatóak deréktól lefelé.
    Ezek szerint az nem jogállam. Angoliában gond nélkül szétlövik vízágyuval (nem ilyen kertispicnivel amit itt használnak) a zavargókat. Az is egy szar jogállam. Jenkiknél még azt is meghatározzák, hogy merre mehetnek és hányas oszlopban. Aki kilép azt viszik el a fenébe és már oszlatják is a tüntetőket. Az is szar jogállam...
    Csak a magyar tudja mi a frnako, ez látszik is az országon...
    De tmát itt lezártam ez a fórum nem erről szól