Melyik Guitar Hero rész jobb és miért? Erősségek/gyengeségek stb.
  • KILLER2
    #17
    Tényleg, bocs, a banda módot elfelejtettem. Bár ez szerintem nem is sok embernek adatik meg, hogy bandában tolhassa. Először egy haverom vette meg, láttam, hogy mocsok jó játék, gyorsan vettem én is egy ilyen gitárt. Néha összejövünk picit és akkor egymás ellen vagy épp ketten toljuk (lám, a mai kocka világ, valaki piál, valaki guitar herozik), de sajnos itt ki is merült, mivel a baráti körünkben csak nekünk van X360unk, az meg úgy kicsit sok lenne, hogy összedobjuk a pénzt dobra meg mikrofonra, hogy valaki játsszon rajta. Szóval az a baj vele, hogy kb 50e Ft összesen a 4 kontroller egy bandához, ami azért húzós.
    Visszatérve a topic témájához: A banda módot leszámítva kb tök ugyanaz, de ha csak egy "hangszer" van, akkor talán a GH3 a jobb, a jobb zenék miatt. Mondjuk nem igazán tudom, hogy pontosan mik vannak benne, de asszem az picit a keményebb számokat favorizálja, míg a world tourban még tokio hotel is van :S (jó bár nekem titkos álmom egy Guitar Hero SlipKnoT :))
    Amúgy a Metallica-s rész is fasza, csak az nehezebb, mint a World Tour, mivel ugye 1-2 kivétellel a Metallica összes számában van húzósabb szóló rész.