GH III. vs. World Tour
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem õ a legjobb:
Mike Mangini
ráadásul a gyorsasági világrekordot is õ tartja... És szerintem még élvezhetõ is amit csinál. Csak kicsit alulbecsült szegény.
http://www.youtube.com/user/kilipeti
#26: A Blink az már feloszlott, nem?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
végtelen 😄.
Before I Forget nálam a best! 😄 a többi is jó persze.
Világ legjobb dobosának választották meg, (azért ezt cáfolnám) jelenleg a Blink-ben dobol.
nem baj, nekem valahogy nem tetszik az egész wt.
pontosabban hallottam mindegyikrõl, de nem tetszik akkor se wt.
úgy, hogy ezt benézted.
WT-ben 80 szám van, Gh3 ban 65, ízlés kérdése kinek melyik jön be. Helyszínekben meg WT magasan a nyerõ, láttad te egyáltalán azt a közel 20 pályát? 😄 Szerintem nagyon nem.
"és itt van Slash, Tom Morello, ott meg nincs."
Helyette van Ozzy Osbourne, Sting, Travis Barker, Jimmy Henrdrix, meg még "pár" nagy zenész. Az más kérdés, hogy te nem ismered õket.
Viszont!
Nagyon jo a game,de nekem van egy kisi problémám!Kb másfél óra után elkezdenek a bundok szaggatni,mintha megtelne a memoria,vagy nem tudom...!A gépem szerintem elég izmos,szóval nem tudom mi a kínja.Core quad 3ghz-en,4 gb 1066mhz kingmax,HD 4850 1gb.Szerintem nem ez a baja,hanem valami virtuális memória hiba lehet,vagy nem tudom.Esetleg ötletek?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Töltsük le az internetet!
wtben ötven, vagy még több szám van, de abból egy se tetszik... gh3ban pedig 90% minimum bejön 😄. szal ellehet gondolkodni, sztem elcseszték wt-t.
klasszisokkal kellett volna foglalkozni és õket tenni a wtbe... de felmerül itt a kérdés, hogy kinek mi a kedvenc ugyebár és nem lehet minden egyes rajongónak megfelelni.
de ettõl függetlenül sztem a gh3 magasan jobb kinézetre, hangulatnál is és számok terén is. és itt van Slash, Tom Morello, ott meg nincs.
Slash a király, meg Midori 😄.
Midorit is elcseszték wtben, olyan vézna lett :S 😄.
A kettõ nem zárja ki egymást 😉
Visszatérve a topic témájához: A banda módot leszámítva kb tök ugyanaz, de ha csak egy "hangszer" van, akkor talán a GH3 a jobb, a jobb zenék miatt. Mondjuk nem igazán tudom, hogy pontosan mik vannak benne, de asszem az picit a keményebb számokat favorizálja, míg a world tourban még tokio hotel is van :S (jó bár nekem titkos álmom egy Guitar Hero SlipKnoT 😊)
Amúgy a Metallica-s rész is fasza, csak az nehezebb, mint a World Tour, mivel ugye 1-2 kivétellel a Metallica összes számában van húzósabb szóló rész.
Persze a teljes szórakozáshoz kell 2 gitár-, egy dobkontroler és egy mikrofon is. Billentyûkkel legfeljebb játszható, de alig szórakoztató.
A szám felhozatal szerintem is gyengébb, mint a 3-asban.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
van benne karakterkészítés is ami jó meg még elég sok minden
csak a lényege nem tetszik,a számok benne
a 3-ban sokkal jobb számok vannak
bár valószínüleg hogy a metallica is kijön pc-re,az fasza lesz
a 4-nek a rendszere jó számokkal 😊
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"