• dilofekete
  #28
  Nem is olyan intelligensek, ha náthás lesz úgymond és akár eggy szó hallatán már az orra is folyik. Ennél a csiga is okosabb.
  Visszatérve, ha a családban lenne eggy robo és a kis pistike megkéri rá, hogy intézze el a szüleit, mert nem engedik el biciklizni, akkor ha jól értelmezem akkor ezek a terminátorok akár pistike szüleit is tudják helyettesíteni (eltartják), ha teszem azt pistike éppenséggel programozni tanul, amihez elég bemenni a könyvtárba, hogy megtalálja a delete gombot a consol-on.
  Azért a képzeletbeli filmeket sem véletlenül gyártják. Azért hogy megmutassák az utat a nyílt elméjű ..... embereknek. :) Tehát gyártsunk robotokat, mert az intlligencia mellőzése, többet ér annál, hogy a hasonló emberek munkáját kifizessék. Nem sokat spórolnának, mert az áram olcsóbb, mint az emberi energia, de szerintem ez lehet hogy így van a társadalmunkban, de nem feltétlenül ez a helyes, már eggy jó ideje. Ilyen alapon ha előrelépünk, szinte ingyen kaphatóak lennének azok az energiák amikre szükségünk van, de mint mindenki tudja az árak csak növekednek a technika előrehaladásával.
  Csak én érzem úgy, hogy pontosan arra fogják használni eggy idő után, a gazdaságunk miatt a robotokat ami a homlokukra van tetoválva, hogy megmutassák nem arra valóak, hogy megkíméljék az emberi életeket? Ez már előrehaladott kifürkészés lenne az intelligenciával.
  Remélem azért a pokolba nem engedik be őket, mert nagy verekedés lenne, de így azt is bebizonyítja az emberiség, hogy ha kipusztul, továbbra is kképes károsítani a föld légkörét.
  Mellesleg ha ilyet látnék az utcán, sokkal több indalat(ösztön) öntené el az agyamat, mintha csak szimplán meglátok eggy kocsit, de még a belvárosi közlekedést is felülmúlná eggyetlen robot darabka is, mert én tuti nekimennék eggy vascsővel. Kivéve ha tényleg miattuk van teljesen ingyen minden. Jó a nyersanyag készletek biztosan pénzbe kerülnek, de akkor is, az étel nem nyersanyag és ezért "roppant olcsó"!