Brüno, Sacha Baron Cohen új filmje
  • plas
    #18
    Az Ukrán Kulturális és Idegenforgalmi Minisztérium Ukrajna egész területén betiltotta a Brüno című amerikai filmvígjáték vetítését és forgalmazását, beleértve a televíziós bemutatás lehetőségét is - adta hírül az ukrán Korreszpondent.net hírportál.
    A film ellen a leghangosabban az Ukrán Televíziónéző Szülők Országos Egyesülete tiltakozott, amelynek egyik élharcosa szerint a Brüno "homoszexuális jellegű, a perverzitást és ferde hajlamokat népszerűsítő elemeket tartalmaz".
    Sacha Baron Cohen, az amerikai mozilátogatókat különös előszeretettel megbotránkoztató zsidó színész ezúttal Brünót, az osztrák divatmániás buzi riportert alakítja, aki Amerikában bolondot akar csinálni mindenkiből. A fartúró divatriporter kalandjait ismertető vígjáték a deviáns Egyesült Államokban persze a jegyeladási listák élére került, és feltehetően hasonló siker lesz Angliában is, a 18 éven felüli besorolása ellenére.
    A felnőtt közönségnek szánt eredeti film mellett a világ mozijaiban egyébként fut majd egy vágott verzió is, amit már gyerekek is megnézhetnek. "Csupán 1 perc 50 másodpercet vágtunk ki" - nyilatkozta az Universal szóvivője a BBC-nek.
    (FH nyomán)
    Itthon is ezt kellene tenni...