Brüno
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pénzt nem adnék ki érte az már biztos. (sávszélességet is sajnálja rá)
De akinek erre van igénye; tegye. Nem sajnálom tõle, ha kielégíti az ízlését.
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A film ellen a leghangosabban az Ukrán Televíziónézõ Szülõk Országos Egyesülete tiltakozott, amelynek egyik élharcosa szerint a Brüno "homoszexuális jellegû, a perverzitást és ferde hajlamokat népszerûsítõ elemeket tartalmaz".
Sacha Baron Cohen, az amerikai mozilátogatókat különös elõszeretettel megbotránkoztató zsidó színész ezúttal Brünót, az osztrák divatmániás buzi riportert alakítja, aki Amerikában bolondot akar csinálni mindenkibõl. A fartúró divatriporter kalandjait ismertetõ vígjáték a deviáns Egyesült Államokban persze a jegyeladási listák élére került, és feltehetõen hasonló siker lesz Angliában is, a 18 éven felüli besorolása ellenére.
A felnõtt közönségnek szánt eredeti film mellett a világ mozijaiban egyébként fut majd egy vágott verzió is, amit már gyerekek is megnézhetnek. "Csupán 1 perc 50 másodpercet vágtunk ki" - nyilatkozta az Universal szóvivõje a BBC-nek.
(FH nyomán)
Itthon is ezt kellene tenni...
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Naná, hogy megosztó tud lenni (de egyúttal kifigurázza is az adott karaktert vagy embereket akikkel kontaktusba kerül).
Még nem néztem végig, de megtesszük hamarosan és valószínûleg jót fogunk szórakozni.:)
Ez ugyan nem Sacha Baron de lehet õ is Cohen: (:D)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Én nem tudok az ilyeneken nevetni, és az értelmes emberek többsége sem, tehát valószínûleg nem mi vagyunk szellemileg visszamaradottakat...
Belenéztem a filmbe, elég volt az eleje. Utána még beletekertem a filmbe, de nekem erre nincs igényem.
"Népbutító baromság, ami megpróbálja elfogadtatni a buzikat a társadalommal"
Épp, hogy nem errõl szól, hanem a buzik "kicsúfolásáról", az infantilis szokásaik kifigurázásáról! <#buck>#buck>
Azt mondjuk nem tudom h tényleg meleg-e benne, vagy csak megjátssza :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Semmi problémám a homikkal, amíg nem kezdik el ,,nagyobb", hypeosabb filmekben mutogatni õket.
Trailer
Aki szereti Sacha Baron Cohen filmjeit az feltétlenül nézze meg! :D Én tegnap láttam moziba, egyszer mindenképp megnézhetõ! :)