• Telpapa
    Teljesen feleslegesen bizonygatod a magad igazát.Jelenleg az evoluciós elmélet is CSAK ELMÉLET.Ezt nevelték beléd,ebben HISZEL,(bár te inkább ugy fogalmaznál: ezt fogadom el,de igazábábol teljesen lényegtelen) de ehez is az kell hogy elhidd.Mivel konkrét bizonyitékok nincsennek.Ugyhogy ha te tényként ezt a teoriát(mert minek neveznéd?megtörtént eseménynek?:)kezeled akkor ird oda hogy szerintem.

MrImy:

A fentebb leirtak rád is igazak.(attol függetlenül hogy én a te nézeted osztom)

magán vélemény:

Én inkább tudok hinni egy inteligens teremtő létezésében - tehát Istenben - mint abban hogy a semmiből és az élettelenből,több milió év alatt pusztán a vak szerencse(5 os lottó) segitségével több száz dolog pont ugy állt össze aminek segitsével kialakult az élet.Az inteligenciáról nem is beszélve..Sajnos hogy én ezt elfogadjam ahoz nagyobb hitre van szükségem, mint azt elhinni hogy isten létezik.
    De azért megemliteném hogy én miért jutottam inkább erre.
    A világban minden romlik és pusztul.Tehát minden amit létrejön a pusztulás és a romlás felé közelit.Olyan mintha minden a tökéletesből menne visszafelé..Ha kimegyek a szabadban számomra(és ezzel nem vagyok egyedül) a természet - növények,fák,stb - tehát minden amit nem az ember alkotott olyan érzést vált ki belöllem,hogy milyen tökéletes(és ez igaz a muködésére is amit az ember probál megérteni) megj: jo példa erre a legegyszerübb folyamat a fotoszintézis.
    Tehát elgondolkoztató az hogy ha az ember,aki ugye nagyobb inteligenciával rendelkezik mint bármi amit ismer,miért nem tud ilyen tökéletest alkotni?
    És az ami ilyen tökéletesen müködik az csak ugy létrjött a semmiböl teljesen mákbol?Inteligencia nélkül?Az ember aki meg alkotó,nem képes erre?
    Jo kérdések nemdebár?
    Már meg ne sértödjön senki de szerintem az a buta aki ezen nem gondolkodik el....