Ahoy#82
*OFF**KillerBee: Manipulatív vagy nagyon! honnan eredhet ez a hozzállás, hogy a férfiakat oltani kell, csak nem hasonló okok miatt mint amit előbb írtál who am I 7-nek :D **OFF**
OFF:
Ezzel totál egyetértek, mostanában divat lett ez a manipulálás, "tesztelés" ebből következően a férfiak lenézése is. Másik pedig a dominancia kérdése... Ezzel az esettel is egyre többen találkozhatunk, mikor a nő egyszerűen megpróbálja irányítani a férfit, dominál, sőt teljesen átveszi a hatalmat. Nekem is volt egy ilyen barátnőm, és valahogy észrevétlenül a plüsskutyája lettem, amivel bármit megtehet. Szerencsére észrevettem, és még időben megszabadultam a némbertől :). Azóta sem változott meg, és már jóideje magányban tengeti az életét. Az egész a kölcsönös tiszteleten alapul, ha ez nincs meg, akkor rég rossz az egész.
Ami még feltűnt, az a paradox kettősség. Egyrészt egyre többen "disznó" ostoba állatnak tartják a férfiakat és kijelentik soha többet férfinép, míg eközben álmodoznak egy szerető gondoskodó társról... Ezmiezkomolyan?
Végül amit már írtam, a dominancia kérdése: egyre több nő vágya a hatalom, uralkodás mind a karrierben, mind kapcsolatokban... mindezt az egyenjogúság címszava alatt - ez mind az évezredes szerepek felborulása, és ahhoz vezet, hogy a férfiak is meghülyülnek. Csak egy példa: Az sem normális amikor fel akarják szedni az embert, nemcicáznak nem szaroznak, egyenesen letámadnak. Ezt totál elítélem, mert tönkreteszi a férfi önérzetét, elveszik a vadászösztön, a hódítás a férfi szerep. Még sorolhatnám...
Ugyanez elmondható a karrierre is, próbálják eljátszani a férfiak "szerepét" és ez óriási bajokhoz vezet.
Ezzel nem azt mondom, hogy nyomás vissza a konyhába, meg gyereket szülni, hanem azt, hogy lehet normálisan is. Mert manapság aki kicsit jobb nő, az már mindjárt óriási karrierre, vezető szerepre, nőuralomra vágyik, lenézi a férfiakat... komoly kapcsolat szinte szóba sem jöhet, max a szórakozás.
Természetesen tisztelet a kivételnek :) Csak fenébe is, nehéz megtalálni :)